Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

5-1401, 3 Rum, 82 m²

3 planerade visningar

3 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Plats för gemenskap i genomgående trea

Köket och vardagsrummet möts i ett öppet rum som förlängs ut mot balkongen. Köksbänken mot vardagsrummet blir den perfekta serveringsbänken för brunchbuffén eller välkomstsnittarna.

Välkommen till en trea som öppnar upp för sociala tillställningar och trivsamt umgänge med nya och gamla vänner. Här bor du med plats för långbord, mingel och spontana dansgolv. I köket finns rum för flera hobbykockar att hjälpas åt, och disken tar den integrerade diskmaskinen hand om efteråt. Balkongen gör att frisk luft alltid finns inom räckhåll, och sovrummen och arbetsrummen ger rum att dra sig tillbaka till.

Hall

I din välkomnande hall väntar smidig förvaring bakom skjutdörrarna till vänster. Klinkergolvet är slitstarkt och lättstädat – perfekt när lera och grus råkar följa med in. I resten av lägenheten breder en vacker ekparkett ut sig.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet möts i ett genomgående rum där det sociala får stå i centrum. Köket blir platsen för måltider och matlagning, och vardagsrummet ger generöst med yta för slappa stunder och festligheter. I köket lagas maten på energieffektivt manér med dina nya vitvaror.

Balkong

Trivsamt vänd mot innergården ligger din nya balkong. Här på tolv kvadratmeter ryms utemöbler och växter. För mer utrymme för de gröna fingrarna finns gårdens odlingslådor.

Arbetsrum

Med ett extrarum bakom köket kan skrivbordet få sin avskilda och efterlängtade plats. Två garderober bidrar till hemmets förvaring, och fönstret släpper in ljus.

Sovrum 1 och 2

Två sovrum ger plats för lugn och ro. Båda rummen har rum för säng och rogivande detaljer, och förberedd förvaring finns i garderoberna. Rummen ligger trivsamt placerade i var sitt hörn för lugn och ro.

Badrum

Tvätten sköter du i ditt nya badrum med helkaklade väggar och komfortvarmt klinkergolv. Även här inne är vitvarorna energieffektiva. Belysningen kommer från spotlights i taket, och från spegelskåpet. Med en handdukstork på väggen kan du se till att handduken alltid är torr när det är dags för en dusch.

Hemfakta

Bostad
5-1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Månadsavgift
4 251 kr
Pris per m²
68 232 kr
Pris
5 595 000 kr
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan