Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

5-1303, 4 Rum, 100 m²

Beskrivning

Fyra med många parker inom räckhåll

På västra Kungsholmen har du många parker att välja på när en ledig stund utomhus står på schemat. Hemma har du en egen innergård och en fyra att trivas i.

I Slottsparken intill ditt nya kvarter finns plats för en lugn stund på filten eller en spännande fotbollsmatch. Uggleparken bjuder på klätterställningar och i Krillans skejtpark finns utrymme för skejtaren att utvecklas. Efter picknickar och fartfyllda lekstunder är den nya lägenheten i Kristineberg platsen att komma hem till.

Hall

I din nya hall välkomnas du av en fri sikt fram till det ljusa vardagsrummet. Du har klinkergolv under fötterna och gott om förvaring i hallens skjutdörrsgarderob. Runt hörnet finns en garderobsvägg för mer förvaring.

Kök

Hemma hos dig får matlagning och måltider breda ut sig i ett eget rum. Du har gott om bänkyta för skärbrädor, bunkar och råvaror, och med kyl och frys i fullhöjd slipper maten trängas när du fyller upp förråden. Med fönster åt två håll får du ett trivsamt och ljust gavelrum.

Vardagsrum och balkong

Vardagsrummet är platsen för vila, fest, vardagspyssel och mysiga hemmakvällar. Här får du rum med möblemang för alla tillfällen. Den umgängesvänliga ytan förstoras med balkongen på 16 kvadratmeter. Här har du plats för bekväma stolar och rogivande växtligheter.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum ger gott om plats för den breda sängen och sängbord i par. Det breda fönstret vetter mot balkongen, och garderoben ordnar plats åt hela samlingen med kläder.

Badrum och gästtoalett

I badrummet finns vitvarorna som hjälper till när tvättkorgen är full. Ovanpå finns en smidig arbetsbänk. Badrummet erbjuder förvaring i spegelskåpet och kommoden, och komfortvärmen i golvet och handdukstorken är varma och uppskattade detaljer. Gästtoaletten delar badrummets design, och även här kan handduken torka på en praktisk handdukstork efter duschen.

Sovrum 2 och 3

Två likadana mindre sovrum väntar invid hallen. Oavsett om det är barnrum, arbetsrum eller gästrum som står på priolistan finns här två välplanerade rum med förberedd förvaring. Ett av rummen har en extra djup fönsterbänk att kura på.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan