Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

5-1303, 4 Rum, 100 m²

2 planerade visningar

2 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Fyra med många parker inom räckhåll

På västra Kungsholmen har du många parker att välja på när en ledig stund utomhus står på schemat. Hemma har du en egen innergård och en fyra att trivas i.

I Slottsparken intill ditt nya kvarter finns plats för en lugn stund på filten eller en spännande fotbollsmatch. Uggleparken bjuder på klätterställningar och i Krillans skejtpark finns utrymme för skejtaren att utvecklas. Efter picknickar och fartfyllda lekstunder är den nya lägenheten i Kristineberg platsen att komma hem till.

Hall

I din nya hall välkomnas du av en fri sikt fram till det ljusa vardagsrummet. Du har klinkergolv under fötterna och gott om förvaring i hallens skjutdörrsgarderob. Runt hörnet finns en garderobsvägg för mer förvaring.

Kök

Hemma hos dig får matlagning och måltider breda ut sig i ett eget rum. Du har gott om bänkyta för skärbrädor, bunkar och råvaror, och med kyl och frys i fullhöjd slipper maten trängas när du fyller upp förråden. Med fönster åt två håll får du ett trivsamt och ljust gavelrum.

Vardagsrum och balkong

Vardagsrummet är platsen för vila, fest, vardagspyssel och mysiga hemmakvällar. Här får du rum med möblemang för alla tillfällen. Den umgängesvänliga ytan förstoras med balkongen på 16 kvadratmeter. Här har du plats för bekväma stolar och rogivande växtligheter.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum ger gott om plats för den breda sängen och sängbord i par. Det breda fönstret vetter mot balkongen, och garderoben ordnar plats åt hela samlingen med kläder.

Badrum och gästtoalett

I badrummet finns vitvarorna som hjälper till när tvättkorgen är full. Ovanpå finns en smidig arbetsbänk. Badrummet erbjuder förvaring i spegelskåpet och kommoden, och komfortvärmen i golvet och handdukstorken är varma och uppskattade detaljer. Gästtoaletten delar badrummets design, och även här kan handduken torka på en praktisk handdukstork efter duschen.

Sovrum 2 och 3

Två likadana mindre sovrum väntar invid hallen. Oavsett om det är barnrum, arbetsrum eller gästrum som står på priolistan finns här två välplanerade rum med förberedd förvaring. Ett av rummen har en extra djup fönsterbänk att kura på.

Hemfakta

Bostad
5-1303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
4
Storlek
100 m²
Månadsavgift
4 960 kr
Pris per m²
69 950 kr
Pris
6 995 000 kr
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan