Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerad fyra med vattennära läge

Välplanerad fyra med stadspulsen och natur inom räckhåll. Med stor balkong och sociala ytor är detta ett hem att trivas i. Just nu erbjuder vi enbart visningar av visningsbostad av annan storlek. Denna lägenheten är belägen på andra våningen.

Med ditt vattennära läge på västra Kungsholmen är det inte långt till vinterns skridskoturer eller sommarens badutflykter. Året om ger områdets natur mycket att se på och ta del av. I Kristineberg följer naturen med in på gården, och hemma i lägenheten har du välplanerade rum och hållbara lösningar.

Hall

I hallen får du möblerbara ytor i båda hörnen vid dörren, och i garderoben kan du gömma undan jackor och halsdukar bakom smidiga skjutdörrar. Klinkergolvet är lättstädat och slitstarkt.

Kök

Hemmets kök blir platsen för matlagning och måltider. Köket är utrustat med energieffektiva vitvaror och uppbyggt av stilrena kökssnickerier. Induktionshäll, kyl och frys i fullhöjd, ugn och mikro i högskåp och en integrerad diskmaskin ger ett fullt utrustat kök.

Vardagsrum och balkong

Vardagsrummets gavelläge släpper in gott om ljus och öppnar upp mot balkongen. I vardagsrummet finns plats för möblemang för slappa stunder i soffan och uppstyrda festligheter. Balkongens yta på 16 kvadratmeter ger ett uppskattat utomhusrum hemma.

Sovrum 1

Avskilt från de två mindre sovrummen väntar hemmets största sovrum. Det breda fönstret vetter mot balkongen, och i garderoben får du ordning på allt från fritidskläder till finkostymen.

Badrum och gästtoalett

Badrummet tar emot dig med helkaklade väggar och komfortvarmt klinkergolv. Här ordnar du med tvättbestyren med vitvarorna under bänken till höger. Över och under handfatet finns smidig förvaring i skåp och kommod. Gästtoaletten delar badrummets eleganta design och båda rummen är utrustade med dusch i ena hörnet.

Sovrum 2 och 3

Två lika stora rum invid hallen ger utrymme för fler sovrum eller hemmakontor och gästrum. Rummen har var sin garderob som bidrar till hemmets förvaring, och på ekparketten passar olika möblemang fint..

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan