Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

5-1203, 4 Rum, 100 m²

6 planerade visningar

6 planerade visningar

Läs mer

Välplanerad fyra med vattennära läge

Den lediga vinterdagen kan du starta med några uppfriskande andetag på balkongen innan det är dags för frukost i ditt nya kök. Dagens utomhusaktivitet kan bli en tur med skridskorna på Mälaren.

Med ditt vattennära läge på västra Kungsholmen är det inte långt till vinterns skridskoturer eller sommarens badutflykter. Året om ger områdets natur mycket att se på och ta del av. I Kristineberg följer naturen med in på gården, och hemma i lägenheten har du välplanerade rum och hållbara lösningar.

Hall

I hallen får du möblerbara ytor i båda hörnen vid dörren, och i garderoben kan du gömma undan jackor och halsdukar bakom smidiga skjutdörrar. Klinkergolvet är lättstädat och slitstarkt.

Kök

Hemmets kök blir platsen för matlagning och måltider. Köket är utrustat med energieffektiva vitvaror och uppbyggt av stilrena kökssnickerier. Induktionshäll, kyl och frys i fullhöjd, ugn och mikro i högskåp och en integrerad diskmaskin ger ett fullt utrustat kök.

Vardagsrum och balkong

Vardagsrummets gavelläge släpper in gott om ljus och öppnar upp mot balkongen. I vardagsrummet finns plats för möblemang för slappa stunder i soffan och uppstyrda festligheter. Balkongens yta på 16 kvadratmeter ger ett uppskattat utomhusrum hemma.

Sovrum 1

Avskilt från de två mindre sovrummen väntar hemmets största sovrum. Det breda fönstret vetter mot balkongen, och i garderoben får du ordning på allt från fritidskläder till finkostymen.

Badrum och gästtoalett

Badrummet tar emot dig med helkaklade väggar och komfortvarmt klinkergolv. Här ordnar du med tvättbestyren med vitvarorna under bänken till höger. Över och under handfatet finns smidig förvaring i skåp och kommod. Gästtoaletten delar badrummets eleganta design och båda rummen är utrustade med dusch i ena hörnet.

Sovrum 2 och 3

Två lika stora rum invid hallen ger utrymme för fler sovrum eller hemmakontor och gästrum. Rummen har var sin garderob som bidrar till hemmets förvaring, och på ekparketten passar olika möblemang fint.

Hemfakta

Bostad
5-1203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
4
Storlek
100 m²
Månadsavgift
4 960 kr
Pris per m²
71 450 kr
Pris
7 145 000 kr
Inflytt från
Oktober 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan