Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerad tvåa med friluftsliv runt hörnet

I Kristineberg bor du tio minuter från citykärnan med ett urbant friluftsliv utanför dörren. Parker, Mälaren och omkringliggande natur ger löprundor, vattenmiljöer och lugna oaser.

Efter en fartfylld kajakutflykt eller en långpromenad längst vattnet är din nya två platsen att landa på. Här har du 48 välplanerade kvadratmeter i stilren design. Praktiska lösningar och miljösmart hållbarhet är viktiga utgångspunkter i din Svanenmärkta lägenhet. Du har gott om förvaring och lättmöblerade rum.

Hall

Kliv in i en hall med fri sikt fram till hemmets balkong. Här i hallen ordnar garderobsväggen plats för jackor, väskor och hjälmar. De smidiga skjutdörrarna sparar plats och döljer förvaringen.

Badrum

Hallens dörr åt höger leder in i badrummet. Du har stilren en stilren och lättstädad bas med helkaklade väggar och klinkergolv. I kombimaskinen blir tvätten både ren och torr, och komfortvärmen i golvet och handdukstorken är trivsamma detaljer.

Vardagsrum och kök

Ett öppet rum för matlagning och gemenskap väntar inne i lägenheten. Köket får en egen hörna samtidigt som planlösningen är öppen. Hemma hos dig är alla vitvaror energieffektiva och du har ett elegant designat kök. Vardagsrummets breda fönster släpper in ljuset, och rummet öppnas upp mot balkongen.

Balkong

Med en balkong på tolv kvadratmeter behöver du inte välja mellan kafémöbeln och den bekväma vilstolen när du ska möblera. Här har du gott om plats. Med växtligheter får du en egen oas, och du har trivsam utsikt mot innergården.

Sovrum

Vägg i vägg med vardagsrummet vilar sovrummet. En stor och lättmöblerad yta och en garderobsvägg ger ett välbalanserat sovrum. Sängen står fint på hemmets ekparkett, och utanför fönstret har du din nya balkong.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan