Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Bo välplanerat på västra Kungsholmen

När du bor i Kristineberg kan den lediga dagen startas med en ordentlig löprunda runt hela Kungsholmen. Sommartid avslutas rundan med fördel med ett dopp vid klipporna innan du landar hemma i fyran.

I ditt nya område finns många nya promenadvägar och löprundor att utforska. Här ligger parkerna tätt och du har gott om natur nära samtidigt som du bor centralt. Hemma har du en lummig innergård och uppe i lägenheten väntar välplanerade rum för gemenskap och egentid.

Vardagsrum och kök

I det öppna genomgångsrummet får köket och vardagsrummet var sin del som möts på mitten. I köket kan hobbykocken få utlopp för sin kreativitet på energisnålt manér. Kylen och frysen i fullhöjd ger gott om plats för råvaror och middagsrester, och med ugnen i bra arbetshöjd har du bra uppsyn över brödets gräddning. Vardagsrummets stora yta ger plats för stora middagar och lugn återhämtning i soffan.

Balkong

Glasdörren i vardagsrummet leder ut till din nya balkong. Här finns plats för utomhusmöblemanget och hemtrevlig grönska. När du planerar för stort utomhuskalas kan gårdshusets terrass vara ett alternativ.

Badrum och gästtoalett

I badrummet finns tvättmaskinen och torktumlaren snyggt placerade under en bänkskiva. Du har helkaklade väggar och komfortvarmt klinkergolv. Plats för krämer och tandborstar finns i spegelskåpet och i kommoden. Både badrummet och gästtoaletten i hallen har dusch i ena hörnet.

Sovrum 1

I hemmets största sovrum är det skönt att landa när dagen når sitt slut, och att dröja sig kvar under långsamma morgnar. Ordning och reda får du med hjälp av garderoben med platssparande skjutdörrar.

Sovrum 2 och 3

Ett med klädkammare och ett med garderober, båda på åtta kvadratmeter – här har du två trivsamma sovrum på var sin sida om köket. Ekparketten och de vitmålade väggarna blir en bra grund för arbetsrum, barnrum eller gästrum.

Hall

I hallen finns förvaring bakom skjutdörrarna, och väggen mittemot kan prydas med hallspegeln och andra prydligheter. Klinkergolvet passar bra i hallen där grus och lera enkelt kan råka följa med in.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan