Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

4-1403, 4 Rum, 92 m²

Plats att umgås i genomgående fyra

En öppen planlösning för kök och vardagsrum låter det sociala ta plats i din nya fyra. Rummet förlängs ut mot balkongen och det genomgående läget bidrar med ljus.

Den utstickande köksbänken mellan köket och vardagsrummet blir en perfekt serveringsbänk för välkomstdrinkar eller brunchbufféer. Här bor du med en härlig yta för sociala tillställningar och trivsamt umgänge. Du har platsför långbord, spontana dansgolv och mingel. I köket kan ni vara flera som hjälps åt med maten i trivsam köksmiljö. Balkongen ger mer utrymme och frisk luft på hemmaplan.

Kök och vardagsrum

Hemmets öppna rum breder ut sig med ett trivsamt gavelläge. Köket blir platsen där imponerande långkok och snabba tilltugg ordnas på stilrena bänkytor. Här har du nära till vad som händer i vardagsrummet och på balkongen när du fixar och donar, samtidigt som du kan duka upp i köksmiljön. Dina vitvaror är snyggt utformade och energieffektiva. Vardagsrummet ger gott om umgängesyta.

Balkong

Vardagsrummet öppnas upp mot den gårdsvända balkongen. En egen utomhusyta är lika uppskattat för välkomstdrinken som för att kunna vädra kläder och plantera om växter.

Badrum och gästtoalett

Du har hörndusch, belysning från spotlights i taket och förvaring över och under tvättstället i ditt nya badrum. Här är tvätt- och torkmaskinerna placerade under en praktisk bänkskiva. Bänken är ett välkommet tillskott när tvätten ska sorteras, och här finns också plats för doftljuset och annat hemtrevligt. Gästtoaletten i hallen delar badrummets stilrena design och är även den utrustad med en dusch.

Sovrum 1

Tre sovrum ger plats för egentid och lugn och ro. Det största ligger placerat i hörnet invid vardagsrummet. Här finns luftig plats för den breda sängen och garderoben ger plats åt allt fån träningskläder till festblåsor.

Sovrum 2 och 3

Två mindre sovrum på åtta kvadratmeter var väntar på var sin sida om köket. Det ena har en egen klädkammare och det andra två garderober.

Hall

I hallen har du plats för säsongens ytterkläder i rummets skjutdörrsgarderob. Klinkergolvet är slitstarkt och lättstädat – bra när lera och grus råkar komma med in. I resten av din nya lägenhet breder en vacker ekparkett ut sig.

Hemfakta

Bostad
4-1403
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
4
Storlek
92 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan