Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Plats att umgås i genomgående fyra

En öppen planlösning för kök och vardagsrum låter det sociala ta plats i din nya fyra. Rummet förlängs ut mot balkongen och det genomgående läget bidrar med ljus.

Den utstickande köksbänken mellan köket och vardagsrummet blir en perfekt serveringsbänk för välkomstdrinkar eller brunchbufféer. Här bor du med en härlig yta för sociala tillställningar och trivsamt umgänge. Du har platsför långbord, spontana dansgolv och mingel. I köket kan ni vara flera som hjälps åt med maten i trivsam köksmiljö. Balkongen ger mer utrymme och frisk luft på hemmaplan.

Kök och vardagsrum

Hemmets öppna rum breder ut sig med ett trivsamt gavelläge. Köket blir platsen där imponerande långkok och snabba tilltugg ordnas på stilrena bänkytor. Här har du nära till vad som händer i vardagsrummet och på balkongen när du fixar och donar, samtidigt som du kan duka upp i köksmiljön. Dina vitvaror är snyggt utformade och energieffektiva. Vardagsrummet ger gott om umgängesyta.

Balkong

Vardagsrummet öppnas upp mot den gårdsvända balkongen. En egen utomhusyta är lika uppskattat för välkomstdrinken som för att kunna vädra kläder och plantera om växter.

Badrum och gästtoalett

Du har hörndusch, belysning från spotlights i taket och förvaring över och under tvättstället i ditt nya badrum. Här är tvätt- och torkmaskinerna placerade under en praktisk bänkskiva. Bänken är ett välkommet tillskott när tvätten ska sorteras, och här finns också plats för doftljuset och annat hemtrevligt. Gästtoaletten i hallen delar badrummets stilrena design och är även den utrustad med en dusch.

Sovrum 1

Tre sovrum ger plats för egentid och lugn och ro. Det största ligger placerat i hörnet invid vardagsrummet. Här finns luftig plats för den breda sängen och garderoben ger plats åt allt fån träningskläder till festblåsor.

Sovrum 2 och 3

Två mindre sovrum på åtta kvadratmeter var väntar på var sin sida om köket. Det ena har en egen klädkammare och det andra två garderober.

Hall

I hallen har du plats för säsongens ytterkläder i rummets skjutdörrsgarderob. Klinkergolvet är slitstarkt och lättstädat – bra när lera och grus råkar komma med in. I resten av din nya lägenhet breder en vacker ekparkett ut sig.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan