Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

4-1402, 2 Rum, 43 m²

Beskrivning

Stor balkong och lummig innergård

Hemma hos dig når balkongen längst hela långsidan. Du har tolv egna utomhuskvadratmeter att njuta av. Nedanför ser du kvarterets innergård där mer utomhusyta väntar tillsammans med dina nya grannar.

Din nya lägenhet ger dig en större boyta än vad som ryms innanför tvåans väggar. Innergården blir som en delad trädgård där du kan umgås i gårdshuset, grilla, koppla av under pergolan eller påta i odlingslådorna. Uppe i lägenheten väntar din nya tvåa på 43 kvadrat.

Hall

Du har fri sikt fram till vardagsrummet och balkongen när du kliver in i din lägenhet. I hallen göms ytterkläder och grejer bakom smidiga skjutdörrar till höger och du har snyggt klinkergolv under fötterna.

Vardagsrum och kök

Ditt öppna vardagsrum och kök är platsen för mat, vila, fest, vardagspyssel och mysiga hemmakvällar. I köket finns energisnåla vitvaror och stilren köksinredning. Rummet har ekparkett och vitmålade väggar som bas för din egen smak.

Balkong

Hemmet öppnas upp och förstoras med balkongen på tolv kvadratmeter. Här har du plats för bekväma stolar och rogivande växtligheter.

Badrum

I badrummet finns kombimaskinen som hjälper till när tvättkorgen är full och ovanpå finns en smidig arbetsbänk. Badrummet ger förvaring i spegelskåpet och kommoden, och komfortvärmen i golvet och handdukstorken är varma och uppskattade detaljer.

Sovrum

Sovrummet ger gott om plats för den breda sängen och rogivande inredning. Det breda fönstret vetter mot balkongen, och garderoben ordnar plats åt hela samlingen med kläder.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan