Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Kvadratsmart etta med generös uteplats

Lägenhetens 30 kvadratmeter ger välplanerade ytor där alla bekvämligheter får plats. Du har en stor uteplats som förstorar hemmet och suddar ut gränsen mellan utomhus och inomhus.

Efter ett varv Kungsholmen runt kan du pusta ut och stretcha på uteplatsen innan du landar inne i din nya etta i Kristineberg. Här inne har du en smart planerad lägenhet där hög standard och stilren utformning är basen. Kökets och badrummets vitvaror ger praktisk hjälp med vardagsbestyren och de har låg energiåtgång – en av flera saker som gör att lägenheten klarar Svanenmärkningens miljökrav.

Vardagsrum och kök

Här är köket placerat längst ena väggen. På induktionshällen kokar vattnet upp på nolltid, och efter maten ordnar diskmaskinen med disken. Rummet blir platsen för måltider, umgänge och vila. Ekparkett och ljust målade väggar blir en stilren bas för den egna smaken, och fönstren och dörren till uteplatsen släpper in ljus.

Uteplats

Med en uteplats på 16 kvadratmeter får du en stor extrayta att njuta av. Här kan du duka upp veckans måltider med trivsam närhet till innergården under sommaren.

Badrum

Ditt nya badrum är stilrent designat och lätt att städa med klinkergolv och helkaklade väggar. Du har komfortvärme i golvet, handdukstork, hörndusch och förvaring över och under handfatet. Kombimaskinen hjälper till med tvätt och tork, och bänken ovanför blir en trivsam avlastningsyta.

Hall

I utrymmet utanför badrummet finns en skjutdörrsgarderob för förvaring. I hallen kan du hänga av ytterkläderna, och här har du slitstarkt klinkergolv under fötterna.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan