Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

3-1303, 3 Rum, 82 m²

5 planerade visningar

5 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Med balkong mot en lummig innergård

När du drar undan gardinen på morgonen och släpper in ljuset ser du ut mot din egen balkong och vidare mot kvarterets innergård. Gården blir som en delad trädgård som förstorar ditt nya hem.

Dina 82 kvadratmeter är smart planerade och ger trivsam och praktisk plats till livets olika delar. Du har gott om plats för umgänge i det öppna genomgångsrummet, och två sovrum och ett arbetsrum ger lugn och ro. Nere på gården finns lummiga sittplatser och ett gårdshus som du delar med dina nya grannar.

Vardagsrum och kök

Hemmets ljusa genomgångsrum inrymmer vardagsrummet och köket i en planlösning som är havt öppen. Båda delarna av rummet har plats för trivsamma möblemang. I köket har du stilrena kökssnickerier som ger arbetsyta och förvaring, och alla vitvaror i din nya lägenhet är energieffektiva med miljön i åtanke.

Balkong

Balkongens tolv kvadratmeter ger en trivsam utomhusmiljö på hemmaplan. Här kan du duka upp sommarens måltider och låta de gröna fingrarna få lite odlingsutrymme.

Arbetsrum

Invid köket finns hemmets praktiska arbetsrum. En liten yta på fyra kvadratmeter ger lagom med plats för det lilla hemmakontoret. Garderoberna ger smidig förvaring.

Badrum

I badrummet finns maskinerna som sköter jobbet med både tvätt och tork. I det andra hörnet är duschen placerad, och du har handdukstorken med den torra handduken inom räckhåll. Utformningen med helkaklade väggar och klinkergolv är lika stilren som lättstädad.

Sovrum 1 och 2

Hemma hos dig finns sovrummen i var sin hörna för största möjliga dos av lugn och ro. Båda rummen har nära till badrummet och en stilren bas för inredningen. Det stora rummet ger tretton kvadratmeter och här döljer de platssparande skjutdörrarna garderoben med hela klädsamlingen. Det mindre har en hörngarderob och ett fönster med en djup och sittvänlig fönsterbänk.

Hall

I hallen finns plats för jackor och väskor bakom de praktiska skjutdörrarna till höger. Väggen mittemot finns tillgänglig för trivsamma krokar och hallspegeln. Rummets klinkergolv övergår till ekparkett ett par steg in i lägenheten.

Hemfakta

Bostad
3-1303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Månadsavgift
4 251 kr
Pris per m²
67 012 kr
Pris
5 495 000 kr
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan