Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2-1401, 3 Rum, 82 m²

Beskrivning

Charmig trea i Kristineberg

En smart och trevlig planlösning, stilrena material, gott om förvaring och en egen balkong bygger upp din nya trea. Här bor du välplanerat i en lägenhet som klarar Svanens miljökrav.

Från fjärde våningen har du trivsam utblick mot din nya innergård från balkongen. Här bor du med en egen utemiljö på balkongen, och med en gård som du delar med grannarna. Ditt nya område är citynära samtidigt som du har parker och Mälarens klippor och strandpromenader nära till hands. Efter en tur på stan eller en stund nere på gården är din välplanerade trea stället att längta hem till.

Hall med klädkammare

Du har plats för ytterkläder och andra viktigheter i hallen med klinkergolv, och bänken för trötta ben kan vänta i hörnet till höger. Klädkammaren blir den nya förvaringsfavoriten.

Kök och vardagsrum

När du kommer från hallen ser du köket åt vänster och vardagsrummet åt höger. Rummen möts på mitten samtidigt som de är diskret avskilda. I köket ordnar du med kulinariska mästerverk och snabba mackmellanmål på eleganta köksbänkar. Vitvarorna har miljömedvetet låg energiåtgång, både i köket och badrummet. Vardagsrummet är lättmöblerat och öppnar upp mot balkongen.

Balkong

Ett rum som når utanför lägenhetens väggar ger luft och rymd till hemmet. Balkongen är trivsamt vänd mot gården och ger en yta på tolv kvadratmeter för möbler och växtligheter.

Badrum

Rummet där dagen startar och avslutas är snyggt designat och smart planerat. Bra förvaring, hörndusch, handdukstork och maskiner för tvätt och tok ger ett badrum att trivas med.

Sovrum 1 och 2

Vända mot var sitt håll finns sovrummen. Placeringen ger avskildhet och rummen ger plats för säng och annan trivsam möblering. Ekparkett och vitmålade väggar är basen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan