Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2-1401, 3 Rum, 82 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Charmig trea i Kristineberg

En smart och trevlig planlösning, stilrena material, gott om förvaring och en egen balkong bygger upp din nya trea. Här bor du välplanerat i en lägenhet som klarar Svanens miljökrav.

Från fjärde våningen har du trivsam utblick mot din nya innergård från balkongen. Här bor du med en egen utemiljö på balkongen, och med en gård som du delar med grannarna. Ditt nya område är citynära samtidigt som du har parker och Mälarens klippor och strandpromenader nära till hands. Efter en tur på stan eller en stund nere på gården är din välplanerade trea stället att längta hem till.

Hall med klädkammare

Du har plats för ytterkläder och andra viktigheter i hallen med klinkergolv, och bänken för trötta ben kan vänta i hörnet till höger. Klädkammaren blir den nya förvaringsfavoriten.

Kök och vardagsrum

När du kommer från hallen ser du köket åt vänster och vardagsrummet åt höger. Rummen möts på mitten samtidigt som de är diskret avskilda. I köket ordnar du med kulinariska mästerverk och snabba mackmellanmål på eleganta köksbänkar. Vitvarorna har miljömedvetet låg energiåtgång, både i köket och badrummet. Vardagsrummet är lättmöblerat och öppnar upp mot balkongen.

Balkong

Ett rum som når utanför lägenhetens väggar ger luft och rymd till hemmet. Balkongen är trivsamt vänd mot gården och ger en yta på tolv kvadratmeter för möbler och växtligheter.

Badrum

Rummet där dagen startar och avslutas är snyggt designat och smart planerat. Bra förvaring, hörndusch, handdukstork och maskiner för tvätt och tok ger ett badrum att trivas med.

Sovrum 1 och 2

Vända mot var sitt håll finns sovrummen. Placeringen ger avskildhet och rummen ger plats för säng och annan trivsam möblering. Ekparkett och vitmålade väggar är basen.

Hemfakta

Bostad
2-1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Inflytt från
Juni 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan