Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Tvåa granne med klippbad och stadspuls

I Kristineberg når stadspulsen fram till dörren samtidigt som innergården och de närliggande parkerna skapar lugna platser. Du har nära till Mälarens klippor och hemma har du trivsamma ytor.

När du öppnar dörren i trapphuset och kliver in i din nya lägenhet ser du hela vägen fram till balkongen. I hallen finns plats för krokar där du kan hänga upp påsar och nycklar när du kommer hem från stan, och efter badutflykten kommer badrummets handdukstork väl till pass. Du har smart planerade ytor och i varje rum finns bra förvaring.

Hall

I hallen har du klinkergolv under fötterna och förvaring i garderobsväggen till vänster. Ett par sten in tar ekparketten över och du kommer vidare in i lägenheten.

Badrum

Att ha badrummet i anslutning till hallen är smidigt både när du ska iväg och när du kommer hem. Rummet har en kombimaskin för tvätt och tork, och ovanpå finns en bänkyta som ger smidig avlastning. Hörndusch, wc och tvättställ med förvaring över och under finns i ditt helkaklade badrum.

Kök och vardagsrum

Köket är placerat i rummets inre del och här fåt matlagningen ta gott om plats. Stilrena kökssnickerier och miljömedvetet energisnåla och snyggt designade vitvaror gör dig sällskap i middagsbestyren. Vardagsrummet ger plats åt soffan och annat viktigt.

Balkong

Frisk luft på hemmaplan väntar med en egen balkong. Här kan du öppna vardagsrummets glasdörr och kliva ut på din egen gårdsvända oas. Sommartid får den prydas med slingrande och prunkande växter, och om vintern kan hemtrevliga ljusslingor göra jobbet.

Sovrum

Sovrummets breda fönster är vänt mot balkongen. På ekparketten står sängen fint, och bakom garderobsväggens skjutdörrar finns plats för hela samlingen av kläder.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan