Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11-1502, 4 Rum, 115 m²

Stilren och exklusiv lägenhet på två plan

Ett socialt och öppet kök med en generös terrass på våning fem och egna rum att dra sig undan till en trappa ner – här bor familjen i en stilren och flexibel etagelägenhet i naturnära Kristineberg.

Med en lägenhet som sträcker sig över två plan får familjen ett hem med mycket rymd. Lägenhetens breda terrass på övre plan kompletteras med en mindre balkong en trappa ner, båda vackert vända mot Slottsparken. Här bor du med öppna ytor och genomtänkta färg- och materialval som harmoniserar med den omliggande naturen. På västra Kungsholmen bor du i en urban miljö med caféer och restauranger nära till hands, och de många parkerna och närheten till Mälaren ger friluftsliv runt hörnet.

Entré 1 och 2

Din nya lägenhet har dubbla entréer där det finns plats för hatthyllan och skostället för ordning och reda. Mellan entréerna går trappan som binder ihop våningarna.

Kök och vardagsrum

Det u-formade köket är helt öppet mot vardagsrummet och skapar en social matlagningsplats där många kockar ryms. I vardagsrummet finns plats för ett större matbord för vardagliga och festliga middagar och en soffgrupp för lugna stunder. I köket lagas maten med omtanke om miljön och plånboken med energieffektiva vitvaror. Ljust gråa köksluckor och bänkytor i vacker kvartskomposit ger en elegant och hållbar tusch till rummet.

Badrum och gästtoalett

I bekväm närhet till sovrummen finns familjens badrum på det undre planet. Här finns även maskiner för tvätt och tork när tvättning står på schemat. Vitvarorna är snyggt undangömda under arbetsbänken med draperi. Den breda spegeln underlättar när många vill spegla sig, samtidigt som den bidrar till rummets elegans. Gästtoaletten en trappa upp delar badrummets utformning med vacker grå granitkeramik som väggar och golv, och klara glasväggar till duschen.

Balkong 1 och 2

Högst upp i huset kan du njuta av en vidsträckt utsikt från de två balkongerna. Här har du två utemiljöer på nära håll för lugna stunder och odlande i liten skala. Den breda terrassen är den självklara platsen för sommarens middagar.

Sovrum 1

Det ena sovrummet är försett med stor klädkammare som gör det möjligt att hålla ordning på allt från träningskläder till festutstyrslar. Här finns plats för den stora sängen och vilsam inredning.

Sovrum 2

Det andra rummet har en stor yta att inreda för vila och återhämtning. Här finns plats för säng och andra möbler på hemmets vitlaserade ekgolv som sträcker sig in i sovrummen.

Allrum

Även på det undre planet finns plats för sociala stunder. Allrummet rymmer soffan för spelkvällen och hyllan med favoritböckerna.

Hemfakta

Bostad
11-1502
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
4
Storlek
115 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan