Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stilren och exklusiv lägenhet på två plan

Ett socialt och öppet kök med en generös terrass på våning fem och egna rum att dra sig undan till en trappa ner – här bor familjen i en stilren och flexibel etagelägenhet i naturnära Kristineberg.

Med en lägenhet som sträcker sig över två plan får familjen ett hem med mycket rymd. Lägenhetens breda terrass på övre plan kompletteras med en mindre balkong en trappa ner, båda vackert vända mot Slottsparken. Här bor du med öppna ytor och genomtänkta färg- och materialval som harmoniserar med den omliggande naturen. På västra Kungsholmen bor du i en urban miljö med caféer och restauranger nära till hands, och de många parkerna och närheten till Mälaren ger friluftsliv runt hörnet.

Entré 1 och 2

Din nya lägenhet har dubbla entréer där det finns plats för hatthyllan och skostället för ordning och reda. Mellan entréerna går trappan som binder ihop våningarna.

Kök och vardagsrum

Det u-formade köket är helt öppet mot vardagsrummet och skapar en social matlagningsplats där många kockar ryms. I vardagsrummet finns plats för ett större matbord för vardagliga och festliga middagar och en soffgrupp för lugna stunder. I köket lagas maten med omtanke om miljön och plånboken med energieffektiva vitvaror. Ljust gråa köksluckor och bänkytor i vacker kvartskomposit ger en elegant och hållbar tusch till rummet.

Badrum och gästtoalett

I bekväm närhet till sovrummen finns familjens badrum på det undre planet. Här finns även maskiner för tvätt och tork när tvättning står på schemat. Vitvarorna är snyggt undangömda under arbetsbänken med draperi. Den breda spegeln underlättar när många vill spegla sig, samtidigt som den bidrar till rummets elegans. Gästtoaletten en trappa upp delar badrummets utformning med vacker grå granitkeramik som väggar och golv, och klara glasväggar till duschen.

Balkong 1 och 2

Högst upp i huset kan du njuta av en vidsträckt utsikt från de två balkongerna. Här har du två utemiljöer på nära håll för lugna stunder och odlande i liten skala. Den breda terrassen är den självklara platsen för sommarens middagar.

Sovrum 1

Det ena sovrummet är försett med stor klädkammare som gör det möjligt att hålla ordning på allt från träningskläder till festutstyrslar. Här finns plats för den stora sängen och vilsam inredning.

Sovrum 2

Det andra rummet har en stor yta att inreda för vila och återhämtning. Här finns plats för säng och andra möbler på hemmets vitlaserade ekgolv som sträcker sig in i sovrummen.

Allrum

Även på det undre planet finns plats för sociala stunder. Allrummet rymmer soffan för spelkvällen och hyllan med favoritböckerna.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan