Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11-1501, 4 Rum, 105 m²

Högst upp i huset med vacker utsikt

I familjens nya fyra strömmar ljuset in från tre håll och du har två balkonger att njuta av. Här har du generös utsikt över västra Kungsholmen där du bor i ett citynära område med naturen inpå knuten.

Kristinebergs natur bjuder på allt från spännande lekparker och idrottsplatser till lugna gröna parker och sköna bad i Mälaren. Här finns naturupplevelser för alla smaker i direkt närhet till Stockholms urbana liv. I ditt nya hem har den omgivande naturen fått spela in i färg- och materialval och bidragit till en hållbar och stilren design.

Entré

I entrén välkomnas du av gott om plats för ytterkläder, paraplyer och hjälmar i rummets skjutdörrsgarderob. Här finns också plats för den lilla hallbänken och spegeln.

Kök och vardagsrum

I köket hackar du lök och förbereder middagar på stilrena bänkskivor i ljus kvartskomposit. De energieffektiva vitvarorna är snyggt integrerade i kökets design, och kyl och frys i fullhöjd ger plats åt rester och råvaror. Vardagsrummet och köket möts genom den öppna halvväggen som skapar en generös yta för umgänge där matlagningen blir en del av det sociala.

Badrum och gästtoalett

I ditt nya badrum ger duschens klara glasväggar och den breda spegeln rymd och elegans åt rummet. När det är dags för tvättdag gör de undangömda tvätt- och torkmaskinerna jobbet. På den ovanliggande bänkskivan underlättas bestyren med att para ihop strumpor och vika tröjor. Hemmets gästtoalett med dusch delar badrummets stilrena design och gör att ni slipper köbildning på morgnarna.

Balkong 1 och 2

Med två balkonger på våning fem skapas en ljus och öppen atmosfär. Här har du två egna oaser att njuta av och inreda med bekväma utomhusmöbler och odlingarna för vackra växter och goda kryddor. Som sällskap har du utsikt över Slottsparken åt ena hållet, och den gemensamma innergården åt det andra.

Sovrum 1

I ditt nya sovrum väntar plats för vilsamma möbler. Dubbelsängen kan få sällskap av en bekväm fåtölj invid fönstret. Här ger fönster åt två väderstreck ett naturligt ljusinsläpp, och klädkammaren sköter förvaringen.

Hemfakta

Bostad
11-1501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
4
Storlek
105 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan