Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

11-1501, 4 Rum, 105 m²

Beskrivning

Högst upp i huset med vacker utsikt

I familjens nya fyra strömmar ljuset in från tre håll och du har två balkonger att njuta av. Här har du generös utsikt över västra Kungsholmen där du bor i ett citynära område med naturen inpå knuten.

Kristinebergs natur bjuder på allt från spännande lekparker och idrottsplatser till lugna gröna parker och sköna bad i Mälaren. Här finns naturupplevelser för alla smaker i direkt närhet till Stockholms urbana liv. I ditt nya hem har den omgivande naturen fått spela in i färg- och materialval och bidragit till en hållbar och stilren design.

Entré

I entrén välkomnas du av gott om plats för ytterkläder, paraplyer och hjälmar i rummets skjutdörrsgarderob. Här finns också plats för den lilla hallbänken och spegeln.

Kök och vardagsrum

I köket hackar du lök och förbereder middagar på stilrena bänkskivor i ljus kvartskomposit. De energieffektiva vitvarorna är snyggt integrerade i kökets design, och kyl och frys i fullhöjd ger plats åt rester och råvaror. Vardagsrummet och köket möts genom den öppna halvväggen som skapar en generös yta för umgänge där matlagningen blir en del av det sociala.

Badrum och gästtoalett

I ditt nya badrum ger duschens klara glasväggar och den breda spegeln rymd och elegans åt rummet. När det är dags för tvättdag gör de undangömda tvätt- och torkmaskinerna jobbet. På den ovanliggande bänkskivan underlättas bestyren med att para ihop strumpor och vika tröjor. Hemmets gästtoalett med dusch delar badrummets stilrena design och gör att ni slipper köbildning på morgnarna.

Balkong 1 och 2

Med två balkonger på våning fem skapas en ljus och öppen atmosfär. Här har du två egna oaser att njuta av och inreda med bekväma utomhusmöbler och odlingarna för vackra växter och goda kryddor. Som sällskap har du utsikt över Slottsparken åt ena hållet, och den gemensamma innergården åt det andra.

Sovrum 1

I ditt nya sovrum väntar plats för vilsamma möbler. Dubbelsängen kan få sällskap av en bekväm fåtölj invid fönstret. Här ger fönster åt två väderstreck ett naturligt ljusinsläpp, och klädkammaren sköter förvaringen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan