Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Mälarens klippor och stadens puls inom räckhåll

I ditt nya hem väntar ljusinsläpp från tre håll och ett vitlaserat ekgolv. Här bor du nära gröna parker, och Mälaren ger sköna badplatser och vackert sällskap vid löprundor och promenader.

Din nya fyra återspeglar den omgivande naturen genom matta harmoniska gråskalor och hållbara material av trä och sten. Här förbereder du frukostar på språng och familjemiddagar på tåliga köksbänkar i kvartskomposit som skapar ett stilfullt intryck. Hemma har du två balkonger att njuta av, och den gemensamma innergården och Kristinebergs parker finns precis utanför dörren. Centrala Stockholm når du på tio minuter med tunnelbanan.

Entré

I entrén möts du av en smart garderob med skjutdörrar där jackor och skor kan gömmas samtidigt som du slipper skrymmande dörrar. Här finns även familjens städskåp.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet smälter samman med köket halvvägg vid den yttre bänken. Här är det enkelt att fortsätta middagens samtal när du plockar undan skålar och tallrikar. Disken sköts på energieffektivt vis av den integrerade diskmaskinen. Med dina nya vitvaror lagas maten med miljöns och plånbokens bästa i åtanke. Vardagsrummet har fönster åt två håll, och med balkongdörren öppen förlängs rummet med egen utemiljö.

Badrum och gästtoalett

I familjens badrum är tvätt- och torkmaskin undangömda under en bänkyta med draperi. Arbetsbänken är ett välkommet tillskott när tvätten ska sorteras, och här finns också plats för doftljuset och annat som förstärker rummets harmoniska miljö. Gott om förvaring och extra bred spegel är uppskattat när ni är flera som delar på badrummet. Gästtoaletten med dusch delar badrummets stilrena design med väggar och golv i vacker granitkeramik.

Balkong 1 och 2

Här kan du välja mellan utsikten mot parken eller mot innergården när du vill ta lite luft. Här har du utrymme för två egna gröna oaser där gröna växter skapar liv och lugn. Ta det lugnt i den bekväma utomhussoffan eller duka upp till middag med vacker utsikt.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum rymmer den stora sängen och dubbla sängbord där högen med böcker väntar på ledig tid. Klädkammaren ger plats för kläder och pryttlar.

Sovrum 2 och 3

Hemmets två mindre sovrum ligger vägg i vägg invid hallen. Här finns två garderober i varje rum, och från fönstren kan man spana ner på vad som händer på innergården.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan