Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Harmonisk design tio minuter från centrala Stockholm

När du hoppar på tunnelbanan på T-centralen har du bara tio minuter hem till din nya lägenhet i Kristineberg. Här har omgivningens klippor och träd inspirerat till matta träytor och lugna gråskalor.

Din nya trea ligger högst upp i huset med storslagen utsikt över Slottsparken. Här underlättas vardagens bestyr av energieffektiva vitvaror, och den redan goda förvaringen kompletteras med ett förråd i källaren. I kvarteret kan du träffa vännerna på den planerade vinbaren, och på gårdshusets altan dukar du upp till sommarens kalas. I Kristineberg finns både natur och stadsliv inpå knuten, och du har samtidigt nära till innerstadens breda utbud.

Entré

Välkommen in i entrén där det finns smart förvaring med skjutdörrar. Här hittar du även lägenhetens städskåp där dammsugaren vilar mellan städningarna.

Kök och vardagsrum

Från entrén ser du köket åt höger. Här har du spatiösa bänkytor i vacker kvartskomposit att breda ut din matlagning på. Bunkar och kastruller behöver inte trängas. Ditt öppna vardagsrum förlängs med balkongen som vetter mot parken. I vardagsrummet kan du duka upp till middag eller sträcka ut dig i den sköna soffan.

Badrum

I badrummet påminner den harmoniska gråskalan om Mälarens klippor. Väggar och golv täcks av vacker granitkeramik. Snyggt undangömda finns tvättmaskinen och torktumlaren, redo att stå till tjänst med tvättbestyren. Takduschens klara glasväggar och den breda spegeln ger rymd åt rummet.

Balkong 1 och 2

Lägenhetens två balkonger omsluter din nya lägenhet. Här finns plats för hemtrevlig grönska och utomhusmöblerna. Med en urban liten köksträdgård kan du plocka in färska örter till kvällens middag.

Sovrum 1

Ditt sovrum är försett med en rymlig klädkammare som hjälper till med att hålla sovrummet ordnat och harmoniskt. Rummet har god plats för den stora sängen och sängborden där den trivsamma högen med böcker väntar på lediga dagar.

Sovrum 2

Invid badrummet finns det andra sovrummet som passar bra som barnrum eller gästrum. De två garderoberna i hörnet ger plats för extrakuddar och lakan. Här kommer ljuset in från fönstret som vetter mot innergården.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan