Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

10-1401, 3 Rum, 85 m²

Beskrivning

Två balkonger på vattennära Kungsholmen

Avsluta löprundan med ett dopp vid Mälarens klippor innan du beger dig hem till din stilrena lägenhet på fjärde våningen. Kristinebergs natur öppnar upp för ett aktivt liv i urban miljö.

Välkommen till din nya lägenhet där det öppna vardagsrummet, två balkonger och material- och färgval ger ett ljust och stilfullt hem. Två sovrum gör det här till ett perfekt hem för den lilla familjen, eller för dig som vill ha ett arbetsrum hemma. I närområdet finns butiker och restauranger, och i kvarteret planeras för mysiga kvarterskrogar och smidig närservice. De närliggande parkerna passar lika bra för en avkopplande stund med en bok som för utomhusträningen.

Entré

I din nya entré välkomnas du med god förvaring med plats för ytterkläder och städattiraljer. Till vänster väntar sovrum och till höger den öppna ytan för kök och vardagsrum. Badrummet ligger på behändigt avstånd rakt fram.

Kök och vardagsrum

I köket med två öppningar lagar du veckans måltider i nära anslutning till vardagsrummets sociala ytor. Köksinredningen i matt, grå färg går fint in i det ljusa ekgolvet. Bänkskivan i kvartskomposit är vacker och slitstark. Från vardagsrummet når du hemmets ena balkong som blir din egen uteservering under sommarmånaderna.

Badrum

Badrummet är platsen för både tvagning och tvätt med energieffektiva tvätt- och torkmaskiner. Rummets grå granitkeramik för tankarna till Mälarens klippor och de klara glasväggarna till duschen förstärker känslan av vatten.

Balkong 1 och 2

Balkongerna fångar in den lummiga utsikten åt båda hållen. Vardagsrummets balkong blickar ut över Slottsparken, och balkongen som du når från sovrummet vetter mot den gemensamma innergården. Vardagsrummets balkong har golv av trätrall som tillsammans med växtligheter skapar en känsla av natur hemma. Om dina gröna fingrar vill ha mer plats att arbeta på så finns de gemensamma odlingslådorna på gården.

Sovrum 1

Ditt sovrum har smidigt undangömd förvaring med en rymlig klädkammare. Rummet ger plats åt en dubbelsäng och par i sängbord.

Sovrum 2

I det andra sovrummet finns mer förvaring i garderoberna i hörnet. Här finns plats för en säng och egna lekytor, eller det stora arbetsbordet.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan