Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

10-1401, 3 Rum, 85 m²

Två balkonger på vattennära Kungsholmen

Avsluta löprundan med ett dopp vid Mälarens klippor innan du beger dig hem till din stilrena lägenhet på fjärde våningen. Kristinebergs natur öppnar upp för ett aktivt liv i urban miljö.

Välkommen till din nya lägenhet där det öppna vardagsrummet, två balkonger och material- och färgval ger ett ljust och stilfullt hem. Två sovrum gör det här till ett perfekt hem för den lilla familjen, eller för dig som vill ha ett arbetsrum hemma. I närområdet finns butiker och restauranger, och i kvarteret planeras för mysiga kvarterskrogar och smidig närservice. De närliggande parkerna passar lika bra för en avkopplande stund med en bok som för utomhusträningen.

Entré

I din nya entré välkomnas du med god förvaring med plats för ytterkläder och städattiraljer. Till vänster väntar sovrum och till höger den öppna ytan för kök och vardagsrum. Badrummet ligger på behändigt avstånd rakt fram.

Kök och vardagsrum

I köket med två öppningar lagar du veckans måltider i nära anslutning till vardagsrummets sociala ytor. Köksinredningen i matt, grå färg går fint in i det ljusa ekgolvet. Bänkskivan i kvartskomposit är vacker och slitstark. Från vardagsrummet når du hemmets ena balkong som blir din egen uteservering under sommarmånaderna.

Badrum

Badrummet är platsen för både tvagning och tvätt med energieffektiva tvätt- och torkmaskiner. Rummets grå granitkeramik för tankarna till Mälarens klippor och de klara glasväggarna till duschen förstärker känslan av vatten.

Balkong 1 och 2

Balkongerna fångar in den lummiga utsikten åt båda hållen. Vardagsrummets balkong blickar ut över Slottsparken, och balkongen som du når från sovrummet vetter mot den gemensamma innergården. Vardagsrummets balkong har golv av trätrall som tillsammans med växtligheter skapar en känsla av natur hemma. Om dina gröna fingrar vill ha mer plats att arbeta på så finns de gemensamma odlingslådorna på gården.

Sovrum 1

Ditt sovrum har smidigt undangömd förvaring med en rymlig klädkammare. Rummet ger plats åt en dubbelsäng och par i sängbord.

Sovrum 2

I det andra sovrummet finns mer förvaring i garderoberna i hörnet. Här finns plats för en säng och egna lekytor, eller det stora arbetsbordet.

Hemfakta

Bostad
10-1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
3
Storlek
85 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan