Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

10-1101, 4 Rum, 103 m²

Rymlig lägenhet med stilfull inspiration från naturen

Stora ytor att umgås på, två uteplatser och egna rum att dra sig undan till – här är en rymlig lägenhet för hela familjen. Utanför dörren möts du av en lummig innergård mitt i citynära Kristineberg.

Välkommen till en lägenhet där naturens lugn har fått prägla utformningen. Här ger färgskalor och material en harmonisk känsla. I Kristineberg bor du i ett naturskönt område tio minuter från city. Runt knuten har du flera parker och nära till sköna dopp i Mälaren. Hemma väntar en uteplats mot innergården och en balkong med utsikt mot slottsparken för frisk luft på nära håll.

Entré

Här kliver du in i en välkomnande entré med många förvaringsmöjligheter. Skjutdörrsgarderoben till vänster och garderoberna till höger erbjuder plats till skor och jackor för alla väder. I Städskåpet väntar dammsugare och putsdukar när städning står på schemat.

Kök och vardagsrum

Köket öppnar sig mot vardagsrummet åt båda hållen och är platsen där ambitiösa middagar och snabba mellanmål på språng ordnas. Här har du nära till aktiviteter i vardagsrummet och på balkongen när du lagar mat. Köket är utrustat med energieffektiva vitvaror och har en harmonisk design med bänkskivor i kvartskomposit i skön arbetshöjd. Läderhandtagen till luckor och skåp återkommer i badrum och på garderober.

Badrum och gästtoalett

Familjens badrum går i en harmonisk gråskala där duschens glasväggar och den breda spegeln över handfatet ger ett luftigt och exklusivt intryck. Snyggt undangömda bakom ett draperi och under en praktisk arbetsbänk finns familjens tvättmaskin och torktumlare. Invid entrén finns en gästtoalett där badrummets design går igen.

Balkong och uteplats

Här har du en balkong och en uteplats att välja på när du vill duka upp sommarmiddagen utomhus. Med generösa ytor behöver inte möbler och växter trängas. Uteplatsen ger en direkt närhet till innergårdens lummighet, och balkongen bjuder på utsikt över Slottsparken.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum ger generös förvaring med en egen klädkammare. Rummet rymmer den stora sängen och är platsen att längta till vid dagens slut. Här finns dörren till uteplatsen dit du kan smita ut och ta lite luft.

Sovrum 2 och 3

Familjens två mindre sovrum ligger i var sin ände av lägenheten. Ett av rummen har två praktiska garderober, och båda rummen rymmer möbler för vila och lek.

Hemfakta

Bostad
10-1101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
4
Storlek
103 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan