Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig lägenhet med stilfull inspiration från naturen

Stora ytor att umgås på, två uteplatser och egna rum att dra sig undan till – här är en rymlig lägenhet för hela familjen. Utanför dörren möts du av en lummig innergård mitt i citynära Kristineberg.

Välkommen till en lägenhet där naturens lugn har fått prägla utformningen. Här ger färgskalor och material en harmonisk känsla. I Kristineberg bor du i ett naturskönt område tio minuter från city. Runt knuten har du flera parker och nära till sköna dopp i Mälaren. Hemma väntar en uteplats mot innergården och en balkong med utsikt mot slottsparken för frisk luft på nära håll.

Entré

Här kliver du in i en välkomnande entré med många förvaringsmöjligheter. Skjutdörrsgarderoben till vänster och garderoberna till höger erbjuder plats till skor och jackor för alla väder. I Städskåpet väntar dammsugare och putsdukar när städning står på schemat.

Kök och vardagsrum

Köket öppnar sig mot vardagsrummet åt båda hållen och är platsen där ambitiösa middagar och snabba mellanmål på språng ordnas. Här har du nära till aktiviteter i vardagsrummet och på balkongen när du lagar mat. Köket är utrustat med energieffektiva vitvaror och har en harmonisk design med bänkskivor i kvartskomposit i skön arbetshöjd. Läderhandtagen till luckor och skåp återkommer i badrum och på garderober.

Badrum och gästtoalett

Familjens badrum går i en harmonisk gråskala där duschens glasväggar och den breda spegeln över handfatet ger ett luftigt och exklusivt intryck. Snyggt undangömda bakom ett draperi och under en praktisk arbetsbänk finns familjens tvättmaskin och torktumlare. Invid entrén finns en gästtoalett där badrummets design går igen.

Balkong och uteplats

Här har du en balkong och en uteplats att välja på när du vill duka upp sommarmiddagen utomhus. Med generösa ytor behöver inte möbler och växter trängas. Uteplatsen ger en direkt närhet till innergårdens lummighet, och balkongen bjuder på utsikt över Slottsparken.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum ger generös förvaring med en egen klädkammare. Rummet rymmer den stora sängen och är platsen att längta till vid dagens slut. Här finns dörren till uteplatsen dit du kan smita ut och ta lite luft.

Sovrum 2 och 3

Familjens två mindre sovrum ligger i var sin ände av lägenheten. Ett av rummen har två praktiska garderober, och båda rummen rymmer möbler för vila och lek.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan