Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stor gaveltrea med Slottsparken som granne

Från sovrumsfönstret i Kristineberg ser du ut mot din balkong och vidare mor Slottsträdgården. Härifrån kan du se fruktträden blomma om våren och byta skepnad framåt hösten.

Hemmets sociala ytor består av ett spatiöst vardagsrum med kreativ vinkel, ett välplanerat och ombonat kök och en balkong med utsikt mot Slottsparken. Du har två trivsamma sovrum för lugn och ro, praktiska lösningar och välplanerade ytor. Din nya trea är byggd med hållbarhet och finess i fokus, och här är det enkelt att låta livets alla delar ta plats på dina 97 kvadratmeter.

Hall

I hallen knyts alla hemmets rum ihop i ett smidigt utrymme. Plats för jackor och annat finns till höger. Klinkergolvet är stilrent och slitstarkt.

Vardagsrum och kök

Ljuset kommer in från två håll och 38 kvadratmeter ger gott om utrymme för sällskapliga möblemang. Ditt nya vardagsrum låter det sociala ta stor plats, och rummets utformning ger hemmet en unik karaktär. Från hörnet kan du spana ut åt båda hållen samtidigt. I köket finns generöst med bänkyta och du har snyggt designade och energieffektiva vitvaror. Här kan du gå rakt från hallen in i köket och vidare fram till balkongen.

Balkong

Frisk luft på hemmaplan väntar med en egen balkong. Här kan du koppla av en ledig stund, eller hänga ut kläder på vädring. Oavsett aktivitet är utsikten mot Stollsparken inte fy skam.

Badrum

Från klinkergolvet kommer skön komfortvärme, och från taket kommer belysningen från spotlights. Däremellan finns de stilrent helkaklade väggarna. I badrummet skönts tvätten med maskiner som är placerade under en praktisk bänk. Efter duschen väntar den torra handduken på handdukstorken.

Sovrum 1 och 2

I det stora sovrummet står den stora sängen fint på ekparketten. Fönstret vetter mot balkongen och parken utanför, och i klädkammaren kan den strukturerade ha bra ordning på kläder och prylar.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan