Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Visningsbostad

1-1201, 3 Rum, 97 m²

Trean med plats för middag och fest

När du kliver in i hallen från trapphuset möts du av en fri sikt fram till hemmets vardagsrum. Med ett gavelläge och en spetsig vinkel väntar detta rum på 38 kvadratmeter på kalas och festligheter.

Hemmets öppna rum gör det möjligt att planera för storslagna middagar med långbord som senare kan stuvas undan och lämna plats åt ett hemmadansgolv. Köket angränsar till vardagsrummet men låter ändå matlagningen få en avskild hörna. På balkongen kan middagsgästerna hämta lite frisk luft och blicka ut mot Slottsparken.

Hall

Hallen knyter ihop lägenhetens olika delar i ett öppet utrymme med stilrent klinkergolv. Till höger finns smart plats för jackor och annat, och väggarna runt omkring väntar på välkomnande och praktisk vägginredning.

Vardagsrum och kök

Hemmets karakteristiska vardagsrum låter det sociala ta välförtjänt stor plats. Ljuset faller in från två håll och du har en stor yta för soffhörnan och middagsbordet. Köket når du både från hallen och från vardagsrummet. Bänkytorna ger gott om plats för skärbrädor och matvaror, och du har klimatsmarta vitvaror till din hjälp i middagsbestyren.

Balkong

Dörren till balkongen finns i hörnan där köket och vardagsrummet möts. Här ute finns plats för vänner med välkomstdrinkar och lummiga gröna växter som skapar en hemmaoas. Slottsparken ordnar med utsikten.

Badrum

De helkaklade väggarna möter ett klinkergolv med skön konfortvärme. På bänken ovanför tvättmaskinen och torktumlaren kan värmeljus och en tålig växt bidra till rummets atmosfär. Du har tvättställ med förvaring, wc och en hörndusch.

Sovrum 1 och 2

Hemmets sociala del balanseras med två stora sovrum. Rummen ligger i var sin ände av lägenheten för maximalt med lugn och ro. Det större har en klädkammare där hela klädsamlingen kan husera. I det mindre ger en garderobsvägg förvaring.

Hemfakta

Bostad
1-1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
3
Storlek
97 m²
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan