Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1-1103, 4 Rum, 102 m²

Beskrivning

Trivsam fyra med egen uteplats

Välkommen hem till en välplanerad fyra med egen uteplats, inflyttningsklar från maj 2020. Visningar sker i visningslägenhet av annan storlek.

Din nya fyra på 102 väl disponerade kvadrat ger dig tre ytsmarta sovrum, sociala ytor och praktiska lösningar. Från din egen uteplats når du grannskapets gemensamma innergård med ett gårdshus och en mysig pergola som bjuder in till spontana fikastunder med grannar.

Hall

Bakom skjutdörrarna till höger han du hänga in jackan när du kommer hem. Här finns plats för både ytterkläder och städgrejerna. Det lättstädade klinkergolvet tål grus och lera utan att påverkas.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummets genomgående läge släpper in ljus till soffhäng och middagar. Dörren till balkongen släpper in den friska luften i rummet, och fönstret i köket ger naturligt ljus till matbestyren. Här ordnar du matlådor och ambitiösa middagar i ett välplanerat kök med energieffektiva vitvaror. Rummen möts i en halvöppen planlösning.

Uteplats

Uteplatsen på 11 kvadrat ger en härlig utomhusyta under varmare månader. Kryp upp i en skön fåtölj med en bok, och blicka ut över innergårdens aktiviteter.

Badrum och gästtoalett

Badrummet ligger smidigt placerat mellan två av sovrummen. Här torkar handduken snabbt på handdukstorken efter duschen och du kan öppna spegelskåpet där krämer och produkter väntar på rad. I kommoden under tvättstället finns plats för lagret med tvål, doftljus och tvättmedel. Tvättmaskinen och torktumlaren ordnar med tvättbestyren. I hallen finns en gästtoalett med dusch, och båda rummen är stilfullt inredda med kaklade väggar och klinkergolv.

Sovrum 2

Rummet rymmer utan problem den breda sängen och sängbord i par. Här är platsen att dröja sig kvar på under lediga morgnar. I garderoben finns smidig klädförvaring.

Sovrum 1 och 3

Förvaring och ett skrivbord eller kojor och legovärldar – de två mindre sovrummen passar lika fint som arbetsrum eller barnrum. Den stilrena ekparketten blir basen för olika möblemang.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan