Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Bostadsrätt i Järfällla

Visa grannskap

Att köpa bostadsrätt i Järfällla

Om du funderar på att köpa ny bostad i Järfälla, kan en bostadsrätt vara ett bra alternativ. Speciellt om du är intresserad av nyproduktion och letar efter ett område med närhet till både natur och daglig service. Ett projekt som är väl värt att kolla in är Täppan i Ormbacka.

Område
Bostadstyp

Områden i Järfälla med bostadsrätter

Att köpa bostadsrätt i Järfälla


En av fördelarna med att köpa en bostadsrätt är att du blir en del av en förening. Detta innebär att du tillsammans med de andra medlemmarna i föreningen ansvarar för att hålla fastigheten i gott skick.

Fördelen med att äga en andel i bostadsrätten istället för hela fastigheten är att du inte behöver oroa dig för underhåll och reparationer av tak, fasader och andra delar av byggnaden. Detta är något som föreningen tar hand om och du delar kostnaden med de andra medlemmarna.

En annan fördel med bostadsrätter är att det kan vara lättare att få banklån då du inte behöver köpa hela fastigheten själv. Istället köper du en andel och betalar en månadsavgift till föreningen. Månadsavgiften täcker kostnader för exempelvis drift och underhåll av fastigheten, försäkringar och räntor på lån som föreningen har.

Att köpa en bostadsrätt i Järfälla, och särskilt i projektet Täppan i Ormbacka, kan vara ett smart drag för den som söker en nybyggd bostad i en expansiv och attraktiv del av Stockholm. Läs mer om att köpa bostadsrätt från Bonava.