Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Ormbacka

Moderna småhus möter traditioner

Fjärilshusen

Nytt grannskap i Ormbacka

Nu planerar vi för ett nytt grannskap i Ormbacka, med radhus, parhus och friliggande hus mellan 120-160 kvm. Fjärilshusen har planerad säljstart i september 2024.

Beskrivning

Moderna småhus möter traditioner

I Ormbacka växer nya grannskap fram med familjevänliga småhus. Här möter nytt gammalt och den bekväma livsstilen möter den aktiva.

Att leva hållbart blir nästan en självklarhet i Ormbacka. Här bor du i ett bylandskap omringat av grönska och klimatsmart bebyggelse med smarta energilösningar. I området finns trädgårdar och gårdsrum som livar upp stämningen med träd och buskar. Och ännu mer grönska gör det möjligt att hålla sig aktiv – året runt. Här finns ängar, parker, skog och naturreservat. Perfekt för söndagsutflykter med familjen. Ni kan även passa på att besöka fornlämningarna som bevarats som en del av områdets historia.

I Ormbacka bor du nära buss och tunnelbana, vilket ger dig alternativa lösningar till bil. Det finns dessutom ett regionalt cykelstråk och gröna promenadstråk att ta sig fram på. Välkommen till ett grönt, aktivt och bekvämt område.

Bilder

Fakta om närområdet

200 m

till förskola

7 min

till Viksjö Golfklubb

30 min

till Stockholm city

8 min

till Stockholm Quality Outlet

Ormbacka