Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Radhus Järfälla
Plats

Radhus i Järfälla

Nyproducerade hus i Järfälla

Välkommen till Järfälla, ett växande bostadsområde omringat av natur och med citypulsen på behändigt avstånd. Här bygger Bonava nyproducerade hus och levande platser. Järfälla vårt området Ormbacka blir ett barnvänligt område med många bra skolor, goda kommunikationer och närhet till shopping. Här kan du leva ett aktivt live, med närhet till till exempel Ängsö friluftsområde. Här bygger vi Svanenmärkta och stilrena radhus med plats för vardagsliv och härliga festligheter. Hitta ditt nya nybyggda radhus i Järfälla idag.

Nyproduktion i Järfälla

Områden med radhus i Järfälla

Nybyggda radhus med hållbarhet i fokus

När vi skapar ett nytt bostadsområde har vi alltid hållbarhet i fokus. Varje hustomt med tillhörande uteplats är anpassad till den naturliga och kuperade miljön. Uteplatserna bjuder in till gemenskap och passar perfekt till gemensamma middagar med grannar, vänner och familj. I dessa radhus kan du leva och bo under en längre tid. Här kan barnen växa upp och ni skapar gemensamma familjeminnen. 

Svanenmärkta radhus i Järfälla

För oss på Bonava är hållbarhet en självklar utgångspunkt när vi bygger hem och levande platser. Sedan 2012 har vi byggt Svanenmärkta hus. När du flyttar in i ditt nyproducerade radhus i Järfälla kan du känna dig trygg med att ditt nya hem är skapat med största möjliga hänsyn till miljön. Rent konkret är det som gör att ditt radhus i Järfälla klarar Svanenmärkningens krav framför allt fyra saker: huset är energisnålt, det är en trivsam innemiljö med tysta rum och bra ventilation, det är schysta materialval som tar hänsyn till dig och naturen, och huset är designat för att hålla länge. Vi vill ju såklart att du ska kunna bo och trivas i ditt nya radhus i Järfälla under en lång tid.

Vår upplåtelseform för ditt radhus i Järfälla

När du köper ett nytt radhus från oss på Bonava får du välja bland våra noga framtagna inredningsstilar som styr husets utseende. Men det är fler saker du kan välja. Ditt nya radhus i Järfälla är bostadsrätt. 

När du bor i en bostadsrätt äger du bostaden och de gemensamma områdena tillsammans med dina grannar. Ni har en bostadsrättsförening som vi självklart hjälper er att starta upp. Du skapar helt enkelt grannskapet tillsammans med grannarna i bostadsrättsföreningen. 

Radhus till salu i Järfälla- just nu

Just nu bygger vi familjevänliga radhus i Ormbacka. Här hittar du hem i olika storlekar och modeller. Vi bygger  bostadsrätter för att du ska kunna hitta ditt nya hus i Nacka oavsett vilken upplåtelseform du föredrar.  Hittar du ett radhus som passar dig? Hör av dig till oss, eller anmäl ditt intresse direkt på husets webbsida. Om du vill se alla våra hem i området är det bara att kika på vår sida Nyproduktion Järfälla. Här hittar du alla våra hus och radhus i Stockholm om du vill kika vidare på fler grannskap.