Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 55 m², Lägenhet 31001

Beskrivning

Tvåa på bottenplan med stor uteplats i söderläge

Fördelen med att ha en lägenhet på bottenplan är att du ofta får en större uteplats som ligger intill innergården – som en egen trädgård. Njut både morgon och kväll på dina 14 kvadrat.

Att bo nära både city och skärgård, det är vad Newton erbjuder. Här har du allt du kan tänka dig på bekvämt avstånd, samtidigt som den grönskande innergården bjuder in till både umgänge och kreativitet. Ät middag och plantera dina favoritblommor i orangeriet och bjud in till fest i gemensamhetslokalen. Väl hemma kan dukoppla av en med bra bok på din uteplats.

Hall

Den avlånga hallen välkomnar dig med smarta funktioner. Här finns mycket utrymme att hänga av dig ytterkläderna och ett städskåp att ställa in dammsugare och städmopp i.

Badrum

Fortsätter du rakt fram i lägenheten kommer du till badrummet. Här har du allt du behöver för en bra start och ett bra avslut på dagen med WC och hörndusch. Kombimaskinen låter dig dessutom tvätta i lugn och ro när det passar dig.

Sovrum

Sovrummet ger dig hela tio kvadrat att sova gott på. Möblera och inred efter eget tycke – i rummet finns redan en rymlig garderob.

Kök och vardagsrum

I öppen planlösning med mycket ljusinsläpp ligger köket och vardagsrummet – hemmets hjärta. Här har du en avlång köksbänk där fler än en ryms att laga mat vid. Du får en diskmaskin, spis, kombinerad kyl och frys samt ett förberett utrymme för en mikrovågsugn. I rummet finns många kvadrat för en myshörna och kanske till och med ett matbord. Hur vill du att hemmets hjärta ska se ut?

Uteplats

Du går ut på din stora uteplats via vardagsrummet. Här har du utsikt över innergården från markplan. Med hela 14 kvadrat har du en stor yta att vara kreativ på. Kanske odlar du dina egna tomater och gör din uteplats mysig med grill, soffgrupp och belysning?

Bilder
Området
 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett orangeri

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande orangeri. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.