Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Familjevänlig fyra med gott om förvaringsmöjligheterIngress

Nyproduktion med inflyttning från våren 2023. Visning sker i visningsbod där grannskapet kommer växa fram. I Newton får du mer än dina 91 kvadrat. Du får även ett grannskap som passar både stora och små med lekplats och orangeri. Välkommen till hela familjens hem.

Härligheterna sträcker sig längre bort än till grannskapet. På behagligt avstånd har du både naturreservat och citypuls – hur spenderar du helst dina dagar? Och i närområdet finns både skolor och förskolor för de små.

Hall

Hallen är det första du möts av i ditt nya hem. Hit kan du släpa med dig naturen via skor och barnvagn och det lättskötta klinkergolvet underlättar städningen. Ytterkläderna hänger du av dig i skjutdörrsgarderoben som ligger direkt till vänster om ingången.

Sovrum 3

Direkt till höger om ingången ligger hemmets minsta sovrum på sju kvadrat. Kanske blir detta sovrummet för familjemedlemmen som helst sover lite avskilt, eller så blir det ett hemmakontor. Vad passar dig bäst?

WC

Till höger om hallen ligger hemmets lilla och praktiska badrum. Det består av en WC och ett handfat – perfekt komplement till hemmets stora badrum.FörrådDet rymliga förrådet ligger till vänster om hallen. Det är ett p

Förråd

Det rymliga förrådet ligger till vänster om hallen. Det är ett praktiskt rum som ger dig gott om förvaring i ditt nya hem. Här finner du även städskåpet – vilket kan underlätta när du ska göra rent klinkergolvet vid ingången.

Badrum

Intill förrådet ligger det stora badrummet. Utöver WC och dusch finns här både tvättmaskin och torktumlare, som kommer att göra din vardag lite mer bekväm.

Kök

Mitt emot badrummet ligger köket. Här finns en stor kyl och frys som låter dig bevara mycket mat till den medelstora familjen. Även diskmaskinen underlättar när man har flera familjemedlemmar.

Vardagsrum

Vardagsrummet är hemmets hjärta. Här har du frihet att göra vad du vill på hela 29 kvadrat. Kanske ställer du in ett matbord och en soffhörna för familjen att samlas kring?

Sovrum 2

Med nio kvadrat kan du vara kreativ med hur du inreder detta sovrum. Garderoben låter dig hänga undan och sortera dina kläder precis som du själv önskar.

Sovrum 1

Sovrum 1 ligger vägg i vägg med sovrum 2. Fyll dessa 13 kvadrat med fina möbler som låter dig sova gott om nätterna. Kläderna hänger du in i skjutdörrsgarderoben som pryder ena väggen.

Balkong

Från vardagsrummet når du hemmets balkong. Njut av morgonkaffet på dessa fem kvadrat.

Bilder
Området
 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett orangeri

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande orangeri. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.