Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till Salu

Sten i Nedersta

4 rum och en djungel

Välkommen hem till ett tryggt grannskap i lantlig miljö, nära både kommunikation och service. Sten i populära Nedersta är perfekt för barnfamiljer som drömmer om eget hus med trädgård och altan.

Hela Nedersta har inspirerats av det lantliga landskapet, där de många naturområdena gör det enkelt att trivas. Det gäller även för Sten. Här bor du nära naturen, i tvåvåningshus med trädgård och uteplats. Och eftersom vi bygger mer än bara bostäder är det stort fokus på de gemensamma ytorna. På så vis kommer du hem till ett grannskap där det är enkelt att umgås. Här finns bland annat en fullutrustad trädgårdsbod och ett charmigt växthus för gröna fingrar och djungeläventyr.

Hemfakta

Bostadstyp
Radhus
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
58
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Pris
2 850 000 - 3 850 000 kr
Inflytt från
Januari 2021

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum