Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Välkommen till Flisa i Nedersta

Slutsålt

Flisa i Nedersta

5 rum och nya äventyr

Ägandeform:
Bostadsrätt
Antal rum:
4 - 5
Storlek:
101 - 121 m²
Beskrivning

5 rum och nya äventyr

I Flisa kommer du hem till ett grannskap där det är enkelt att umgås. Här finns bland annat en äventyrlig lekplats, och pergola med grill – där grannarna kan anordna allt från kräftskivor till födelsedagsfester.

I Flisa blir grannar snabbt vänner. De charmiga rad- och parhusen ligger nära varandra, så att barnen tryggt kan springa mellan husen medan du kopplar av på altanen. Och eftersom vi bygger mer än bara bostäder har fokus lagts på gemensamma ytor i grannskapet. Här finns bland annat en lekplats och en pergola med grill och gott om sittplatser. Hemmen i Flisa är Svanenmärkta rad- och parhus med 4–5 rum och kök, fördelade på 101 eller 121 kvadratmeter. Samtliga hus är på två plan och har trädgård samt altan. Bilen parkerar du smidigt på husets framsida.

Bilder
Området
 • 5 rum och gemenskap

  I Flisa kan du koppla av medan barnen tryggt leker med grannarna på de gemensamma ytorna. Här finns bland annat en lekplats där barnen får utlopp för sin kreativitet. Kanske förvandlas lekplatsen till ett piratskepp? Här finns inga gränser. Utöver lekplatsen har grannskapet en pergola, perfekt för trevliga sommarkvällar.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Nedersta i Västerhaninge ligger placerat nära både natur, skolor och service. Om du har barn i förskoleålder finns gott om alternativ. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, en dryg kilometer bort. Andra alternativ är Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan. Det har även planerats för ytterligare förskolor i takt med att området växer.

 • Kommunikationer

  Du som vill pendla till stan har nära till två pendeltågstationer. Närmaste är Krigslida som ligger 1,2 km bort, men du kan även åka till Västerhaninge som ligger 1,8 km bort. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timme. Det finns planer för en buss som ska trafikera det nya området, vilket kan vara skönt om du tröttnar på att cykla eller gå till stationen.

 • Omgivning och service

  Njuter du av att vara i naturen? I Nedersta finns flera trevliga naturstigar som fungerar lika bra för löpning som promenader. Om du vill spänna musklerna finns det även ett utegym i anslutning till stigarna. Västerhaninge är en aktiv kommun och du som vill träna har nära till golfbanor, idrottsanläggningar och ridhus. När det är dags att handla tar du dig till Västerhaninge centrum. Här finns systembolag, apotek, bibliotek, bank, vårdcentral och mataffärer.

 • Skärgården runt hörnet

  När du bor i Nedersta är det alltid nära till nästa utflykt. För skärgårdsälskare finns Årsta brygga på bara 15 minuters avstånd. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Du kan även ta dig ut till hamnstaden Nynäshamn med pendeltåg från Västerhaninge centrum, tågturen tar strax under 30 minuter.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Bostäder

Solstudie 21 juni

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i juni.

Solstudie 21 september

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i september.

Kika runt i husen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hur entrévåningarna i husmodellerna i Flisa ser ut. Du kan se husen på 101 och 121 kvadrat.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum