Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1004, 3 Rum, 85 m²

Härlig uteplats mot mysig innergård

Denna trea har ett bra läge och en välplanerade planlösning. Här har du två sovrum och ett stort och öppet vardagsrum och kök. Du har också en egen uteplats på nio kvadratmeter.

In genom ytterdörren möts du av smarta materialval, ljusa ytor och en härlig planlösning. Med sina 85 kvadratmeter har lägenheten en bra storlek, och passar för paret eller den lilla familjen. Med sitt stora och rymliga vardagsrum och kök kan du se fram emot många långa härliga stunder tillsammas med vännerna.

Hall

Hallen bjuder på bra förvaring och möjlighet för enklare möblering. I anslutning hittar du den lite mindre gästtoaletten samt det största sovrummet.

Sovrum 1

Med en hel vägg fylld av förvaring har du bra med plats för hela skjortsamlingen. Du har också plats för en dubbelsäng och nattduksbord.

Badrum och gästtoalett

Det finns två toaletter i lägenheten. En lite mindre i hallen som fungerar utmärkt som extra-toalett. Den lite större finns i anslutning till vardagsrummet. Där har du tvättmaskin och torktumlare, samt duschhörna.

Vardagsrum och kök

Den här delen rymmer både ett funktionellt kök, en matplatsdel och har en stor yta för soffa och fåtöljer. Med sina många fönster längs ena långsidan får rummet ett härligt ljus som gör att det upplevs ännu större än vad det är.

Sovrum 2

Längst in i vardagsrummet hittar du sovrum två. Det är lite mindre, har en garderob och passar bra som arbetsrum eller som barnrum.

Uteplats

Via matsalsdelen kommer du ut på din uteplats. Här har du en vägg som skärmar av för att slippa insyn från grannar, samt nära till den härliga innergården.

Hemfakta

Bostad
B1004
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 6
Antal rum
3
Storlek
85 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Fakta om närområdet

20 min
från Malmö Central
14 min
till Strandparken
7 min
till shopping
3 km
till Malmö Arena

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonava Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer