Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1002, 2 Rum, 55 m²

Mysig hörnlägenhet med bästa läget

På 55 kvadratmeter har du denna välplanerade lägenhet med halvöppet kök och vardagsrum, samt ett sovrum med bra storlek.

Med en egen balkong placerad i hörnläge samt ett sovrum med bra förvaring har du en lägenhet som passar paret perfekt. Här har du nära in till både Malmö centrum, Limhamn med sin mysiga hamn och havsnära, samt att du enkelt kan ta tåget till Köpenhamn.

Hall

Bra förvaring och badrummet i anslutning, så beskrivs hallen i din nya lägenhet. Här har du två garderober och utrymme för skostället.

Badrum

I direkt anslutning till hallen når du badrummet. Duschhörna och med miljövänlig och energisnål tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum och kök

Här har du ett halvöppet kök och vardagsrum, med köksdelen lite avdelad från vardagsrummet och matsalsdelen. Med bra arbetsytor och fräscha vitvaror blir det roligare att laga vardagmiddagarna. Du har enkelt plats för ett matbord med sex stolar, samt soffgruppen.

Sovrum

I anslutning till köket hittar du hemmets sovrum. Här kan du få din skönhetssömn och du har bra med plats för dubbelsängen och två garderober som underlättar organiseringen av din garderob.

Balkong

Via vardagsrummet når du balkongen om tretton kvadratmeter. Här har du plats för myshörna och växter.

Hemfakta

Bostad
B1002
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 6
Antal rum
2
Storlek
55 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Fakta om närområdet

20 min
från Malmö Central
14 min
till Strandparken
7 min
till shopping
3 km
till Malmö Arena

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonava Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer