Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1404, 3 Rum, 94 m²

Balkong med strålande utsikt

Med utsikt mot Danmark kan du sitta på din balkong och njuta av lediga stunder. Och med ett inbjudande vardagsrum och kök kommer du inte heller bli ledsen över att behöva gå in igen.

Här har du en bra planerad trea där du har plats med mycket. Du hittar två sovrum och två badrum samt ett stort vardagsrum och kök, med plats för ett stort matbord. Med sitt läge i Malmö har du cykelavstånd till Limhamn centrum och alla butiker och restauranger. Till de centrala delarna av Malmö tar du dig enkelt på en kvart med de goda kommunikationer som finns i området.

Hall

Du har en hall av bra storlek med bra förvaring som till slut övergår till vardagsrum. I den första delen av hallen hittar du den extra gästtoaletten.

Sovrum 1 och 2

Det största sovrummet är på fjorton kvadratmeter. Här får du bra plats för dubbelsängen så att du kan sova dina välbehövda timmar, samt att du har en hel garderobsvägg så förvaring är inget du behöver oroa dig för. Det andra sovrummet, lite mindre, ligger i anslutning till hallen, och passar perfekt att använda som gästrum eller arbetsrum.

Badrum och gästtoalett

Badrummet hittar du lite längre in i vardagsrummet, medan gästtoaletten når du nästan direkt då du kliver in via ytterdörren. Badrummet har dusch, ett praktiskt tvättställ med spegelskåp ovanför samt tvättmaskin och torktumlare så att du enkelt kan ta hand om hushållets tvätt.

Vardagsrum och kök

Köket gör det enkelt och roligt att laga mat och vardagsrummet bjuder in till mysiga kvällar och umgänge med vänner.

Balkong

Via vardagsrummet når du din balkong. Den är på rymliga 19 kvadratmeter och vetter mot den danska sidan och du får enkelt plats med både balkongmöbler samt dina växter.

Hemfakta

Bostad
A1404
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 6
Antal rum
3
Storlek
94 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Fakta om närområdet

20 min
från Malmö Central
14 min
till Strandparken
7 min
till shopping
3 km
till Malmö Arena

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonava Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer