Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1104, 2 Rum, 60 m²

Tvåa med stort sovrum och fin balkong

På 60 kvadratmeter har du ett boende för paret eller singelpersonen. Med sitt öppna och sociala kök och vardagsrum, samt balkongen, kan du enkelt bjuda över vännerna för att umgås.

Lägenheten har ett socialt läge med cykelavstånd in till Malmö centrum. Den är byggd med tanke på miljön och har klimatsmart inredning och sparar på naturens resurser. Du har ett väl tilltaget sovrum och ett härligt kök och vardagsrum, och en balkong att utnyttja under årets varmare dagar.

Hall

Genom ytterdörren når du hallen som är öppen mot vardagsrummet och har funktionella avhängningsmöjligheter.

Badrum

Lägenhetens badrum når du via hallen. Här har du lyxen att ha en egen tvättmaskin och torktumlare, vilket gör det enklare att ta hand om tvätten.

Kök och vardagsrum

Med halva lägenhetens storlek har du ett stort och öppet kök och vardagsrum. Här blir det roligare att laga mat med smarta vitvaror och bra arbetsytor. Du bjuder också enkelt vännerna på middag eftersom du har plats för ett matbord med upp till åtta sittande. Soffan får också enkelt plats.

Sovrum

Med fyra garderober och plats för en stor säng har du här ett trivsamt sovrum där du kan få din välbehövliga sömn.

Balkong

Via vardagsrummet och granne med sovrummet, hittar du balkongen på tolv kvadrat. Här kan du plantera dina växter och ta en tupplur i din nya härliga balkongmöbel.

Hemfakta

Bostad
A1104
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 6
Antal rum
2
Storlek
60 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Fakta om närområdet

20 min
från Malmö Central
14 min
till Strandparken
7 min
till shopping
3 km
till Malmö Arena

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonava Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer