Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1102, 3 Rum, 81 m²

Trea med stor balkong och nära till centrum

Din nya lägenhet har en härlig balkong, och med sitt läge nära både centrum i Limhamn och Malmö har du en bostad med utmärkt placering.

På 81 kvadratmeter har du ett nytt hem som har två sovrum, ett härligt och öppet vardagsrum och kök samt en stor balkong i västerläge. Du har ett toppmodernt badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt energisnåla och klimatsmarta vitvaror i köket.

Hall

In genom ytterdörren möts du av en funktionell hall, med två garderober och ett städskåp.

Sovrum 1 och 2

Vidare in i hallen når du sovrum ett. Det är lite större och har en till garderob jämfört med sovrum två. Här har du också plats för en lite större säng. I det mindre sovrummet har du två garderober och yta för en enkelsäng, så rummet går exempelvis att använda som ett barnrum eller som ett gästrum och kombinerat arbetsrum.

Badrum

Mitt emot sovrum ett hittar du ditt badrum. Här har du en duschhörna, tvättmaskin, torktumlare samt ett tvättställ med ett spegelskåp ovanför.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet och köket är öppet och socialt, och du får enkelt plats med en lite större soffgrupp samt ett matbord för upp till åtta sittande.

Balkong

Den 17 kvadrat stora balkongen sträcker sig längs hela lägenhetens kortsida. Här har du västerläge och bra utrymme för balkongmöbler och balkongväxter.

Hemfakta

Bostad
A1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 6
Antal rum
3
Storlek
81 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Fakta om närområdet

20 min
från Malmö Central
14 min
till Strandparken
7 min
till shopping
3 km
till Malmö Arena

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonava Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer