Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Säljstart av Olles länga i Öjersjö

4 enkla steg till ditt nya hem

1.

Digital premiärträff

På den digitala premiärträffen får du all information du kan tänkas behöva för att hitta ditt nya hem. Du kan också ställa egna frågor via chatten.

Läs mer
2.

Boka privat visning

Om du har ytterligare frågor efter träffarna erbjuds du möjlighet att boka privat visning med mäklaren.

Eventet har varit
3.

Digitalt kösystem

Var redo på tangenterna för att säkra ditt könummer till säljstarten. Ditt könummer lottas fram.

Läs mer
4.

Mäklaren kontaktar

Dagen efter det digitala kösystemet öppnat kontaktar mäklaren alla i turordning, ha telefonen nära till hands.

Läs mer

Gör dig redo för säljstart

Snart säljstartar vi 11 Svanenmärkta radhus i Olles länga. Börja med att träffa oss på den digitala premiärträffen för att lära dig allt om grannskapet och ställa de frågor du har, via chatten. Har du fler frågor? Boka visning före säljstarten. Välkommen att upptäcka Olles länga med oss.

1. Lyssna på den digitala premiärträffen

Eventet har varit

Här kan du lyssna till den digitala premiärträffen som hölls måndagen den 29 november. Då får du all information du behöver om grannskapet och bostäderna inför den kommande säljstarten. Du får lyssna på projektchef, inredningskoordinator och mäklare. Upptäck Olles länga med oss.

Lyssna på den digitala premiärträffen

2. Boka privat visning

Eventet har varit

Boka en privat visning på en tid som passar dig den 30 november med vår mäklare Sarah Tveit. Du väljer själv om du vill ha ett digitalt möte eller ses på på plats i vår visningsbod i Öjersjö.

Boka visning

3. Digitalt kösystem

Eventet har varit

När det digitala kösystemet öppnar, aktiveras en knapp som heter ”Ställ dig i kö". Det är denna knapp du ska trycka på för att få ditt könummer. Ditt könummer lottas fram. Sidan stänger kl. 19.00 samma dag. Efter slutförd registrering får du ett sms som bekräftelse.

Till kösystemet

4. Mäklaren kontaktar alla

Eventet har varit

Sarah som är mäklare i grannskapet kommer nu att i turordning kontakta alla som ställt sig i den digitala kön. Vi reserverar då bostaden du vill köpa. Var tillgänglig från klockan 10.00. Vi försöker komma i kontakt med dig några gånger, men lyckas vi inte går turen vidare till nästa person på kölistan. Om intresset är stort kan det ta tid innan vi hinner återkoppla.