amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Nyhetsbrev

Bli först med det senaste!

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller vi dig uppdaterad om våra nya bostadsprojekt, du får inspiration till hemmet, tips om boende och mycket mer som vi tror kan intressera dig.

I vårt nyhetsbrev får du även information om hur du köper din nya bostad genom Bonava och de bostadsprojekt vi tror du skulle vara intresserad av så att du kan göra intresseanmälan. Skriv in din e-post så får du ditt första nyhetsbrev från oss inom kort!

Är du intresserad av ett bostadsprojekt eller område?

För att få löpande information om ett specifikt bostadsprojekt och inbjudan till VIP-säljstarter behöver du göra en intresseanmälan på just det bostadsprojektet.

Om du är generellt intresserad av ett område gör du en intresseanmälan på områdets webbsida så skickar vi löpande information via e-post.

Bonava är nytt men vår historia är lång

Bonava, med rötterna i NCC, har en lång historia av att skapa bostäder och bostadsområden. Vi byggde våra första hem på 1930-talet, förmodligen ännu tidigare. Läs mer