Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Lägenhet i Västerås

Hitta din lägenhet i Västerås

Om du är ute efter en nyproducerad lägenhet i mysiga Västerås har du hittat helt rätt. I Sveriges femte största stad Västerås bygger vi lägenheter med lugn och grönska i ett av stadens mest attraktiva områden. Här kan du gå till Mälaren och city på ett par minuter och du har nära till kommunikationer, skolor och fritidsaktiviteter.

I Bonavas nyproducerade lägenheter i Västerås kan du känna dig trygg med att allt från material till arkitektur tagits fram med hänsyn tagen till miljö och hållbarhet. För oss är det viktigt att skapa rum och gemensamma utrymmen där du kan skapa minnen tillsammans med familj, vänner och bekanta under lång tid framöver. 

Nyproducerade lägenheter i mysiga Västerås

Det finns verkligen något för alla smaker och åldrar i Västerås. Staden är rik på historia, kultur och nöjen. Med en lägenhet i Västerås kan du uppleva en Guide Michelin-belönad Domkyrka, Sveriges största forntida gravhög Anundshög från 900 e.Kr., ett modernt och välbesökt konserthus, trevliga museer och gott om andra roliga aktiviteter. För dig som gillar shopping finns det ett stort utbud av butiker i Västerås och stora gallerior som Centra, Punkt och Gallerian. Västerås är också en stad full av mysiga caféer, barer och restauranger.  

I Västerås finns även ett brett tekniskt kunnande och en mångårig tradition av innovativa lösningar. Här möter visioner framtiden, gamla traditioner följs samtidigt som nya skapas. Flera av våra mest kända industrier har sitt ursprung i Västerås, och än idag är det många västeråsare som arbetar inom teknik och industri.

En lägenhet i Västerås ger dig ett boende i en stad som du kan leva, bo och växa i under lång tid. Hör av dig till oss om du hittar en lägenhet i Västerås som passar just dig.