Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Bostadsrätt i Västerås

Välkommen till Västerås

Bonava skapar nytillverkade bostadsrätter i Västerås där du och din familj kan skapa ett tryggt och långvarigt hem. Att köpa en bostadsrätt är ett stort beslut i livet, men vi på Bonava finns här för att guida dig genom alla steg i processen.

När du köper en bostadsrätt genom oss kan du vara trygg med att du får ett hem som skapats med omtanke om miljön och med hållbarhetsfokus. Genom våra  hem skapas levande områden där du och din familj kan bygga en trygg gemenskap med grannar och bekanta. I ditt hem från Bonava kan du skapa och bevara dina allra bästa minnen.

Mälarstaden med skärgårdskänsla

Västerås, som ligger nästan längst in vid Mälarens norra strand, har en historia som sträcker sig tillbaka till 900-talet och är en av Sveriges äldsta städer. Västerås är dessutom Sveriges femte största stad och många stora företag har genom historien grundats här. Staden är även känd för sina många gurkodlingar, för sin närhet till Mälaren och för sin vackra Domkyrka. I Västerås finns ett rikt kulturutbud, många idrottsföreningar, restauranger och caféer. Den gamla industristaden har mycket att erbjuda både vad gäller kultur, natur och föreningsliv. 

Bonavas  hem i Västerås ligger vid vackra slottsliknande parkmiljöer, perfekta för grillkvällar med vänner och lek med barnen. Bostadsområdet ligger även lägligt till för dig som vill pendla till Stockholm, bara några hundra meter från tågstationen. 

Tveka inte att höra av dig till oss eller skicka en intresseanmälan direkt här på sidan om du hittar en bostadsrätt i Västerås som passar dig.