Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Nyproduktion Västerås

Bostad Västerås

Köp nyproduktion i Västerås

Är tiden inne för ett nytt hem? Bonava erbjuder nyproducerade hem i Västerås, Mälarstaden. Här skapar vi bostäder och levande platser där människor lever sina liv och minnen skapas. Med en nyproduktion i Västerås flyttar du dessutom in i en bostad där ingen tidigare bott. Det är en alldeles speciell känsla. Här hittar du alla våra nyproduktioner i Västerås.

Vad Bonava erbjuder i Västerås

Fördelar med nyproducerade bostäder

När du flyttar in i ett nyproducerat hem så är du den första som upplever allting. Den första som tar ett bad, den första som lagar mat på spisplattan och den första som bjuder över grannen på middag i det toppmoderna köket. Bonavas nyproduktioner skapas också alltid med hänsyn till miljö och hållbarhet, vilket genomsyrar processen från start till mål. Bostäder för framtiden där du och din familj kan växa och bo tryggt. På tal om trygghet så erbjuder vi flera försäkringar så att du ska känna dig lugn med din nya lägenhet. Här kan du läsa mer om trygghet och försäkringar.

Bo vid Mälarens strand i Västerås 

Västerås är Sveriges femte största stad och en plats där företagande alltid legat långt fram. Här öppnade exempelvis landets första Hennes & Mauritz och även ICA har sina rötter i staden. Ja, Västerås är en levande stad som erbjuder något till alla. 

Din naturnära bostad i Västerås

Med ett tacksamt läge vid Mälarens topp finns många smultronställen svåra att tröttna på. Löga strand, Östra holmen, Frösåkers naturreservat och Himlabacken är några smultron värda att uppleva. Västerås räknas som en av Sveriges äldsta städer och firade sommaren 1990 1000 år. Dess centrala delar har delvis behållit sin stadsplan från medeltiden och är ett populärt område att besöka. I kvarteren norr om domkyrkan samt längs Svartån finns vackra, knuttimrade gamla hus och gårdar i korsvirke. Västerås domkyrka härstammar från runt 1100-talet och är en populär sevärdhet. Vid domkyrkan finns hus från medeltiden samt de välkända byggnaderna biskopsgården och konsistoriegården.

Bland andra populära Västerås-platser kan bland annat Vasaparken nämnas. Parken ligger omgiven av stadshuset, konstmuseet, slottet, konserthuset och järnvägsstationen. Vasaparken var ursprungligen en trädgård, placerad på Munkholmen, som Gustav Vasa beslutade att anlägga 1541. Stadens närhet till vatten, dess vackra arkitektur och goda kommunikationer gör den till en attraktiv plats att leva och bo på.

Välkommen hem till Västerås.