Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Bostadsrätt Uppsala

Bo i nybyggd bostadsrätt i Uppsala

Hitta din nya bostadsrätt i Uppsala hos oss på Bonava. Uppsala anses av många vara en av Sveriges finaste städer och växer i popularitet för varje år. Staden är modern och pulserande samtidigt som den vilar på historiska kulturskatter som bara en av Sveriges äldsta städer kan göra. Här hittar du alla våra hem med bostadsrätt i historiska och gröna Uppsala.

Områden med bostadsrätter i Uppsala

Levande grannskap sedan 1930-talet

Med rötter i NCC har vi skapat hem i över 90 år. Och när vi på Bonava skapar din nya bostadsrätt i Uppsala skapar vi både hållbara hem och energieffektiva bostäder. Från det att hemmet börjar byggas till att du flyttar in finns vi med dig hela vägen för att stötta och hjälpa. Bonava erbjuder ett tryggt köp för att vägen till din nya bostadsrätt i Uppsala ska kännas så säker som möjligt. Innan bostadsrättsföreningen tar över skötseln så sker det också alltid en slutbesiktning som bekostas av oss. 

Hur är det att bo i en ny bostadsrätt i Uppsala?

Att köpa ett nytt hem är en stor sak i livet och det finns mycket att ha i åtanke, exempelvis vilken bostadstyp du är ute efter. När du köper en bostadsrätt i Uppsala blir du en del av en förening som tillsammans äger alla gemensamma ytor, vilket gör att ni kan ta alla stora beslut tillsammans. Att vara medlem i en bostadsrättsförening är dessutom extra speciellt när du flyttar in i en nyproducerad bostadsrätt. Du och dina grannar kan ta större friheter i hur ni vill utforma era ytor och hur ni vill att föreningen ska styras. Ni skapar grannskapet tillsammans. Att köpa en nyproducerad bostadsrätt är också fördelaktigt i den bemärkelse att du köper den till fast pris. Du får ett stilrent och hållbart hem utan att oroa dig för nervösa budgivningar.

Det är också viktigt för oss på Bonava att våra bostadsrätter i Uppsala ligger i grannskap med gemensamma ytor som skapar trygga och sociala utrymmen för stora och små. I våra grannskap hittar du allt från lekplatser, utegym och pocketparker till takterrasser, orangerier och lummiga innergårdar. Vi tycker att din bostadsrätt i Uppsala är mer än platsen du bor på.

Din bostadsrätt i Uppsala – nära historia och framåtanda

När du köper en bostadsrätt i Uppsala blir du en del av Sveriges äldsta städer och Uppsala universitet var det första universitetet i Skandinavien. Uppsalas historik gör sig påmind genom hela staden, med massor av vacker arkitektur, kullerstensgator och inte minst den storslagna domkyrkan och Uppsala slott. Uppsala är i en expansiv fas och stadsdelar som Luthagen och Svartbäcken, som tidigare varit långt från centrum, räknas idag in som centrala.

Att bo i bostadsrätt i Uppsala

Våra bostadsrätter i Uppsala finns över hela staden och grannskapen är utformade efter vad området erbjuder. I våra familjevänliga grannskap är skolan och förskolan sällan långt från bostadsrätten. Här finns ofta en lekplats eller stora grönytor för kullekar och bollsporter. Om det viktigaste för dig när du köper din nya bostadsrätt i Uppsala är umgänge och stora ytor för sällskap finns områden med innergårdar, takterrasser och närhet till restauranger. Ditt nya hem har öppna ytor för middagar och fikapauser och ofta en egen balkong för sommarlunchen med vännerna.

Det är alltid enkelt att transportera sig med buss till stadskärnan, varifrån tågstationen möjliggör snabb och enkel pendling till Stockholms pulserande citykärna. Du åker till Stockholm på 38 minuter. När det är semesterdags tar du dig till Arlanda på 18 minuter. Annars bjuder Uppsala centrum på många kulturella nöjen och har ett bra utbud av barer och restauranger. Det ska vara enkelt att leva i din nya bostadsrätt i Uppsala. 

Cykla hem till din bostadsrätt i Uppsala

Uppsala är också en populär cykelstad och alla våra bostadsrätter i Uppsala ligger på cykelvänligt avstånd till det mesta. Du kan ta dig överallt med det smidiga färdmedlet och staden är uppbyggd för att underlätta cykeltrafik, med bra vägar och gott om parkeringsplatser. Om det är träning och aktivitet du söker kan du lita på att det finns en cykelväg eller ett löpspår runt knuten i våra aktiva grannskap. Du kan även njuta av friluftsaktiviteter i någon av de vackra grönområdena i Uppsala, eller paddla i Fyrisån som sträcker sig stolt genom staden.

Här kan du läsa mer om din nya lägenhet i Uppsala. Om du är osäker på vad du är ute efter hittar du alla våra hem på Nyproduktion Uppsala

Välkommen hem till Uppsala.