Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Nyproduktion Sandåkern

Bostad Sandåkern

Köp nyproducerad lägenhet

Sandåkern är en ny stadsdel i Umeå. Här bygger vi miljömärkta lägenheter med närhet till grönområden och friluftsaktiviteter. Det finns ett flertal förskolor och skolor här. Det tar 10 minuter på cykel till centrala Umeå och ett par minuter med bil. Här hittar du bra shopping, biografer, restauranger och mycket mer.

En bostadsrätt i Sandåkern ger dig nära till naturen och du har Umeälven bara några hundra meter bort. In till Umeå tar du dig enkelt, och där har du Umeå Universitet, och ett bra utbud av shopping, biografer och restauranger. Här har du chansen att vara med från början när en helt ny stadsdel utvecklas, och ingenting kommer lämnas åt slumpen. Här är miljötänk viktigt och det är stort fokus på att skapa ett långsiktig social, ekonomisk och ekonomisk hållbarhet samt att behålla hög attraktivitet. Målet är att skapa bostäder för upp till 200 000 medborgare innan år 2050.

Umeå har som kommun mycket att erbjuda och trivs du med att leva nära naturen samtidigt som du har allt du behöver är en lägenhet i Sandåkern något för dig. Det är en universitetstad samt Norrlands största tätort, vilket gör det till en händelserik stad. Gillar du kultur har du också hamnat rätt, då Umeå är känd för sitt rika kulturliv med exempelvis en konsthall och Kvinnohistoriskt museum.

Nyproduktion i Sandåkern

Nyproduktion i Sandåkern