Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Klart att flytta in

Tillsammans på Tomtebo gård

Hitta hem på Tomtebo gård

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
1 950 000 -
2 995 000 kr
Antal rum:
2 - 4
Storlek:
53 - 91 m²
Inflytt från:
Inflyttningsklart

Inflyttningsklart

Missa inte sista fyran i grannskapet

Nu är det endast en fyra kvar i grannskapet, ett nytt hem om 91 kvm på Kålhagsvägen 28D. Pris 2 995 000 kr. Läs mer om lägenheten på mäklarens hemsida nedan,

Beskrivning

Hitta hem på Tomtebo gård

Tillsammans på Tomtebo gård är ett familjevänligt grannskap med gårdshus, pergola, gemensam kanot med Nydalasjön runt knuten.

Upptäck idyllen i Tillsammans. Ett nytt grannskap intill Nydalasjön, där det stora gårdshuset skapar en självklar gemenskap. Här kan stora som små mötas för att snickra, sy, måla och meka – och fira om det är dags för barnkalas. När dagarna blir varmare är det enkelt att öppna upp mot gården, för grillkväll och middag i pergolan. I det gemensamma förrådet finns dessutom kanot, SUP och flytvästar. Kan det bli bättre? Grannskapet består av 54 moderna bostadsrätter med gott om förvaring, stor balkong – och en omgivning som tagen ur en Astrid Lindgren-saga.

Information om bilder

Flera av bilderna på denna sida är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede. Avvikelser kan förekomma.

Fördelar med Tillsammans

  • Gårdshus
  • Pergola
  • Gemensam kanot
  • Närhet till Nydalasjön
Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Här blir hemmet större

    Utöver dina egna kvadratmeter finns det gott om plats för lek och aktiviteter tillsammans med grannarna på gården. Det gemensamma gårdshuset fungerar nästan som en gillestuga. Här kan både stora som små ses för att snickra, sy eller måla. När det är dags att fira finns det plats för barnkalas eller middagar för släkt och vänner. Den tillhörande pergolan förlänger hemmet och kanske är det här du vill tillbringa varma sommarkvällar med en bok eller gott sällskap?

  • Naturnära friluftsliv

    Här finns friluftsaktiviteter för alla. Varför inte utmana varandra i boule eller en fotbollsmatch och sedan samlas för att grilla korv? Närheten till ett kvällsdopp, en dag på badplatsen eller en upptäcktsfärd i äventyrslekparken ger möjlighet för spontana, så väl som planerade utflykter. Blir du sugen på en promenad eller en springtur finns upplysta motionsslingor. Här kan du även vintertid ta dig fram i skidspåren.

Mer inspiration