Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
24 månaders avgiftsfritt
Klart att flytta in

Tillsammans på Tomtebo gård

Möt våren på Tomtebo gård

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
1 950 000 -
2 995 000 kr
Antal rum:
2 - 4
Storlek:
53 - 91 m²
Inflytt från:
Inflyttningsklar

Upptäck livet i det nya

Hälsa på hemma hos Linnéa, Jesper och Ellen

Hälsa på hemma hos grannarna i Tillsammans på Tomtebo gård. För Linnéa , Jesper och Ellen gick flytten ett par hundra meter när familjen behövde en större bostad. För Marie och Tommie gick flyttlasset över 63 mil när Stockholm byttes mot Umeå för att komma närmare barnbarnet.

Upptäck livet i det nya

Hälsa på hos Marie och Tommie

Erbjudande

24 månaders avgiftsfritt

Visning och kontakt

Välkommen på visning

Kålhagsvägen 28A, 907 55 Umeå

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning av vår visningslägenhet i Tillsammans? Kontakta Jonas eller Pär som är mäklare för grannskapet så hjälper de dig.
Kontakta oss

Beskrivning

Möt våren på Tomtebo gård

Hitta ditt nya inflyttningsklara hem i Tillsammans på Tomtebo gård. Bli en av de sista grannarna flytta in i ett Svanenmärkt och familjevänligt grannskap med gårdshus, pergola, gemensam kanot med Nydalasjön runt knuten. Här kan du njuta av vårsolens första strålar och 24 månaders avgiftsfritt för de sista kvarvarande bostäderna.

Upptäck idyllen i Tillsammans. Ett nytt grannskap intill Nydalasjön, där det stora gårdshuset skapar en självklar gemenskap. Här kan stora som små mötas för att snickra, sy, måla och meka – och fira om det är dags för barnkalas. När dagarna blir varmare är det enkelt att öppna upp mot gården, för grillkväll och middag i pergolan. I det gemensamma förrådet finns dessutom kanot, SUP och flytvästar. Kan det bli bättre?

Grannskapet består av 54 smoderna bostadsrätter med gott om förvaring, stor balkong – och en omgivning som tagen ur en Astrid Lindgren-saga. Välkommen att bli en av grannarna.

Hållbart boende

I Tillsammans bor du i ett Svanenmärkt grannskap. Det värnar om både miljön och plånboken. Alla hem har energismarta lösningar som bra isolering, högkvalitativa vitvaror och effektiv värmeåtervinning. Med Svanenmärkningen och Energiklass B så att du kan också ansöka om gröna bolån med rabatt på bolåneräntan via vår samarbetsbank SEB.

Information om bilder

Flera av bilderna på denna sida är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede. Avvikelser kan förekomma.

Fördelar med Tillsammans

 • Gårdshus

 • Pergola

 • Gemensam kanot

 • Närhet till Nydalasjön

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • Här blir hemmet större

  Utöver dina egna kvadratmeter finns det gott om plats för lek och aktiviteter tillsammans med grannarna på gården. Det gemensamma gårdshuset fungerar nästan som en gillestuga. Här kan både stora som små ses för att snickra, sy eller måla. När det är dags att fira finns det plats för barnkalas eller middagar för släkt och vänner. Den tillhörande pergolan förlänger hemmet och kanske är det här du vill tillbringa varma sommarkvällar med en bok eller gott sällskap?

 • Naturnära friluftsliv

  Här finns friluftsaktiviteter för alla. Varför inte utmana varandra i boule eller en fotbollsmatch och sedan samlas för att grilla korv? Närheten till ett kvällsdopp, en dag på badplatsen eller en upptäcktsfärd i äventyrslekparken ger möjlighet för spontana, så väl som planerade utflykter. Blir du sugen på en promenad eller en springtur finns upplysta motionsslingor. Här kan du även vintertid ta dig fram i skidspåren.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Bostäder

Solstudier

Här hittar du solstudier och kan se hur solens strålar faller över grannskapen under året. Notera att solstudierna är visualiseringar. Sollägen och utsikter är uppskattningar och kan avvika från verkligheten, Till exempel kan omgivningen ha förändrats, träd och buskar kan ha andra höjder än vad som bedömdes när solstudierna togs fram.  

Solstudie söder

Se hur solen faller över fasaden mot söder

Solstudie sydost

Se hur solen faller över fasaden mot sydost

Solstudie väst

Se hur solen faller över fasaden mot väst

Solstudie nordväst

Se hur solen faller över fasaden mot nordväst