Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Till Salu

Tillsammans på Tomtebo gård

Barnsligt bra läge

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
1 650 000 -
3 750 000 kr
Antal rum:
2 - 4
Storlek:
52 - 91 m²
Inflytt från:
September 2023
Visa hemmen
Beskrivning

Barnsligt bra läge

Hitta ditt nya hem i Tillsammans på Tomtebo gård. Ett familjevänligt grannskap med gårdshus, pergola, gemensam kanot och Nydalasjön runt knuten.

Upptäck idyllen i Tillsammans. Ett nytt grannskap intill Nydalasjön, där det stora gårdshuset skapar en självklar gemenskap. Här kan stora som små mötas för att snickra, sy, måla och meka – och fira om det är dags för barnkalas. När dagarna blir varmare är det enkelt att öppna upp mot gården, för grillkväll och middag i pergolan. I det gemensamma förrådet finns dessutom kanot, SUP och flytvästar. Kan det bli bättre?

Grannskapet kommer att bestå av 54 stycken moderna bostadsrätter med gott om förvaring, stor balkong – och en omgivning som tagen ur en Astrid Lindgren-saga. Välkommen att bli en av grannarna.

Bilder
Området
 • Här blir hemmet större

  Utöver dina egna kvadratmeter finns det gott om plats för lek och aktiviteter tillsammans med grannarna på gården. Det gemensamma gårdshuset fungerar nästan som en gillestuga. Här kan både stora som små ses för att snickra, sy eller måla. När det är dags att fira finns det plats för barnkalas eller middagar för släkt och vänner. Den tillhörande pergolan förlänger hemmet och kanske är det här du vill tillbringa varma sommarkvällar med en bok eller gott sällskap?

 • Naturnära friluftsliv

  Här finns friluftsaktiviteter för alla. Varför inte utmana varandra i boule eller en fotbollsmatch och sedan samlas för att grilla korv? Närheten till ett kvällsdopp, en dag på badplatsen eller en upptäcktsfärd i äventyrslekparken ger möjlighet för spontana, så väl som planerade utflykter. Blir du sugen på en promenad eller en springtur finns upplysta motionsslingor. Här kan du även vintertid ta dig fram i skidspåren.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Bostäder

Solstudie söder

Se hur solen faller över fasaden mot söder

Solstudie sydost

Se hur solen faller över fasaden mot sydost

Solstudie väst

Se hur solen faller över fasaden mot väst

Solstudie nordväst

Se hur solen faller över fasaden mot nordväst

Fakta om närområdet

300 m
till Nydalasjön
1 st
äventyrslekpark på gångavstånd
2 st
skolor i området
5 km
från Umeå city