Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Umeå
Plats

Bostadsrätt Umeå

Visa grannskap

Vill du köpa bostadsrätt i Umeå?

Om du vill köpa ett hem utöver det vanliga ska du köpa en av våra bostadsrätter i Umeå. Här bor du i staden som är ett med naturen, precis vid norrlandskusten. Du har nära till Umeås stora kulturutbud och mysiga citykärna, samtidigt som du har allt du behöver hemmavid. Alla våra hem och levande grannskap är dessutom skapade med största möjliga hänsyn till miljön och ditt välbefinnande. Hitta just din nya bostadsrätt i Umeå här.

Områden med bostadsrätter i Umeå

Känn dig trygg med Bonava

Vi har skapat bostadsrätter sedan 1930-talet så vi vet det mesta om vad som gör en bostad till ett hem. När du köper din bostadsrätt i Umeå har du till exempel alltid gott om gemensamma utrymmen som skapar en känsla och trygghet och som gör att du och dina grannar kan känna er hemmastadda. Vi tycker att det är viktigt att skapa nyproducerade bostadsrätter i Umeå med en känsla av att ni kan skapa er egen historia på den platsen. Din bostadsrätt i Umeå är dessutom hållbar, trivsam och väl försäkrad. Här kan du läsa mer om trygghet och försäkringar.

Varför köpa just en bostadsrätt i Umeå?

När du köper en bostadsrätt i Umeå blir du en del av en bostadsrättförening. Att köpa just en bostadsrätt blir alltmer populärt, antagligen på grund av att du får skapa förutsättningarna för ditt eget hem, samtidigt som du delar ansvaret med flera andra personer. Frihet under ansvar helt enkelt. Så när du köper din nya bostadsrätt i Umeå kommer du att äga alla gemensamma ytor tillsammans med dina grannar. Ni kan bygga ert grannskap tillsammans. Eftersom det är en helt ny bostadsrättförening är det dessutom ännu enklare att skapa era egna rutiner, eftersom det inte finns någon gammal räv i föreningen som vill att det skap vara som det alltid har varit. När du köper en sprillans ny bostadsrätt i Umeå av oss köper du dessutom den för fast pris, så du slipper nerviga budgivningar. Med bostadsrätter i nyproduktion har du också möjligheten att vara med och påverka inredningen och känslan i ditt nya hem, genom att välja mellan våra olika inredningsstilar.

Sociala och hållbara bostadsrätter i Umeå

Välkommen hem till Umeå. Här skapar vi hållbara bostadsrätter för framtiden. När vi lägger grunden för din bostadsrätt i Umeå har vi alltid miljön i fokus. Vi vill skapa hem och levande platser som passar in i Umeås befintliga stadsplanering och som står sig över tid. Sedan 2012 började vi därför Svanenmärkta vissa grannskap och sedan i år ska alla nya grannskap vara Svanenmärkta. Vi har också social hållbarhet som gemenskap och umgänge i fokus, och vill skapa hem som bjuder in till middagar, mysiga hemmakvällar och närhet till promenadsstråk och natur.

Lev och bo i "Björkarnas stad".

Köp en bostadsrätt i Umeå och bli en del av Sveriges (natur)skönaste stad. Namnet "björkarnas stad" kommer från alla vackra björkalléer som pryder Umeås kvarter och grannskap. Umeå ligger också vid norrlandskusten, vilket gör att friluftskulturen är en naturlig del av vardagen för Umeås invånare. Det är verkligen en äkta naturstad med nära till skog, berg och hav. Umeå är också en stad med relativt korta avstånd. Det är lätt att ta sig mellan olika stadsdelar och det finns gott om busslinjer för dig som snabbt vill ta dig in till arbetet, universitet eller stadskärnan. Cykel är även ett populärt färdmedel och det finns gott om trygga cykelvägar. Alla våra bostadsrätter i Umeå ligger nära smidiga kommunikationer.

Din bostadsrätt i Umeå - studentstaden

Umeå Universitet, som är landet femte största om man räknar till antalet studerande, gör Umeå till en äkta studentstad. Därmed är befolkningen relativt ung. Hit flyttar personer från hela Sverige för att studera på universitet eller högskola. Umeå Universitet är landets femte största om man räknar till antalet studerande. Om du kikar på våra bostadsrätter i Umeås Öbacka strand så hittar du både en och två bostadsrätter nära kommunikationer till plugget.

Tidigare och nuvarande bostadsrätter i Umeå

I bostadsområdena Öbacka, Sandåkern samt Tomtebo har Bonava skapat eller skapar bostadsrätter i nyproduktion. I en bostadsrätt i Öbacka bor du intill Umeå universitet med närhet till den nybyggda tågstationen. Dessutom finns det gott om grönområden och cykelvägar som bara på några få minuter tar dig in till Umeå centrum. Sandåkern är ett naturnära grannskap som erbjuder bostadsrätter med närhet till naturen och Umeälven bara några hundra meter bort. Här har du chansen att vara med från början när en helt ny stadsdel i Umeå skapas. I Tomtebo skapar vi nu Umeås nyaste bostadsområde. Här bor du mitt i naturen, men endast 5 kilometer från centrum. Grannskapet kommer att bestå av flertalet nyproducerade bostadsrätter. Välkommen att hitta just din nya bostadsrätt i Umeå.