Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Bostadsrätt Umeå

Att köpa bostadsrätt i Umeå

Här bor du i staden som är ett med naturen, precis vid norrlandskusten. När du köper en ny bostadsrätt i Umeå har du nära till ett stort kulturutbud och Umeås mysiga citykärna, samtidigt som du har allt du behöver hemmavid. Alla våra hem och grannskap är skapade med största möjliga hänsyn till miljön och ditt välbefinnande. Vad söker du? Hitta din nya bostadsrätt i Umeå här.

Områden med bostadsrätter i Umeå

Ett tryggt köp med Bonava

Vi har skapat bostadsrätter sedan 1930-talet och vet det mesta om vad som gör en bostad till ett hem. När du bor i bostadsrätt i Umeå har du till exempel alltid gott om gemensamma utrymmen i grannskapet där du och dina grannar kan träffas och umgås. När du köper en ny bostadsrätt i Umeå erbjuder vi olika slags skydd för att du ska känna dig trygg genom hela köpet. Här kan du läsa mer om ett tryggt köp.

Varför köpa en bostadsrätt i Umeå?

När du köper en bostadsrätt i Umeå blir du en del av en bostadsrättförening. Du får skapa förutsättningarna för ditt eget hem, samtidigt som du delar ansvaret med andra som bor i samma förening. Så när du köper din nya bostadsrätt i Umeå kommer du att äga alla gemensamma ytor tillsammans med dina grannar och kan bygga ert grannskap tillsammans. Eftersom det är en helt ny bostadsrättförening är det dessutom ännu enklare att skapa egna rutiner.

En av alla fördelar med att köpa en helt ny bostadsrätt i Umeå av Bonava är att du köper till fast pris och slipper nerviga budgivningar. Med bostadsrätter i nyproduktion har du också möjligheten att vara med och påverka inredningen och känslan i ditt nya hem, genom att välja mellan våra olika inredningsstilar.

Svanenmärkta och hållbara bostadsrätter i Umeå

Välkommen hem till Umeå. Här skapar vi hållbara bostadsrätter för en lång tid framöver. När vi bygger grannskap har vi alltid miljön i fokus. Vi skapar hem och levande platser som passar in i Umeås befintliga stadsplanering och som står sig över tid. Sedan 2012 är våra grannskap Svanenmärkta. För att du ska trivas i ditt nya grannskap är det viktigt att även fokusera på social hållbarhet och gemenskap. Därför finns det alltid gemensamma utrymmen i våra grannskap.

Lev och bo i "Björkarnas stad"

Köp en bostadsrätt i Umeå och bli en del av Sveriges (natur)skönaste stad. Namnet "Björkarnas stad" kommer från alla vackra björkalléer som pryder Umeås kvarter och grannskap. Umeå ligger också vid norrlandskusten, vilket gör att friluftskulturen är en naturlig del av vardagen för Umeås invånare. Det är verkligen en äkta naturstad med nära till skog, berg och hav. Umeå är också en stad med relativt korta avstånd. Det är lätt att ta sig mellan olika stadsdelar och det finns gott om busslinjer för dig som snabbt vill ta dig in till arbetet, universitet eller stadskärnan. Cykel är även ett populärt färdmedel och det finns gott om trygga cykelvägar. Alla våra bostadsrätter i Umeå ligger nära smidiga kommunikationer.

Att bo i bostadsrätt i studentstaden Umeå

Umeå Universitet, som är landet femte största om man räknar till antalet studerande, gör Umeå till en äkta studentstad. Därmed är befolkningen relativt ung. Hit flyttar personer från hela Sverige för att studera på universitet eller högskola. Umeå Universitet är landets femte största om man räknar till antalet studerande.

Tidigare och nuvarande bostadsrätter i Umeå

I bostadsområdena Öbacka, Sandåkern samt Tomtebo gård har Bonava skapat bostadsrätter i nyproduktion. I en bostadsrätt i Öbacka bor du intill Umeå universitet med närhet till den nybyggda tågstationen. Dessutom finns det gott om grönområden och cykelvägar som bara på några få minuter tar dig in till Umeå centrum.

Sandåkern är ett naturnära grannskap som erbjuder bostadsrätter med närhet till naturen och Umeälven bara några hundra meter bort. Här har du chansen att vara med från början när en helt ny stadsdel i Umeå skapas.

Tomtebo gård skapar vi nu Umeås nyaste bostadsområde. Här bor du mitt i naturen, bara 5 kilometer från centrum. Grannskapen på Tomtebo gård består av flertalet grannskap med nyproducerade bostadsrätter. Välkommen att hitta just din nya bostadsrätt i Umeå.

Spana in alla våra tillgängliga bostadsrätter i Umeå och hitta ditt drömhem. Om du känner att du inte hittar det du söker kan du se alla våra hem när du klickar på Nyproduktion Umeå. Varmt välkommen hem till Umeå.