Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Bostadsrätt Upplands-Bro
Plats

Bostadsrätt i Kungsängen, Upplands-Bro

Bostadsrätt i Kungsängen, Upplands-Bro

Letar du efter en bostadsrätt i Kungsängen, Upplands-Bro? Då ska du läsa vidare och låta oss få visa vad vi har att erbjuda – kanske är din drömbostad endast några sekunder bort? Bonava har skapat hem och levande bostadsområden sedan 1930-talet, alltid med en filosofi om att du som boende ska kunna leva och utvecklas i en bostad som håller för framtiden. Våra nybyggda bostadsrätter i Kungsängen, Upplands-Bro ger en fin balans mellan gammalt och nytt.

Nya bostäder i Upplands-Bro

Områden med bostadsrätter i Upplands-Bro

Att köpa bostadsrätt i Kungsängen, Upplands-Bro

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt i Kungsängen, Upplands-Bro är ett spännande och lockande alternativ för många bostadssökande. Kungsängen är en charmig förort belägen i Upplands-Bro kommun, bara cirka 3 mil från Stockholm city. Här hittar du balans mellan det natursköna och det praktiska, vilket gör det till en attraktiv plats att bosätta sig på.

Bostadsrätter med hållbarhet i fokus

Hållbarhet har sedan länge varit ett nyckelord för oss på Bonava och våra bostadsrätter i Upplands-Bro är Svanenmärkta och skapade med kvalitetsmaterial med miljö och hållbarhet i fokus genom hela produktionen. Vi erbjuder grunden till ditt framtida hem som du som första ägare av bostadsrätten får sätta din alldeles egen prägel på.

Vad innebär det att bo i en bostadsrätt i Kungsängen, Upplands-Bro?

Om du köper och flyttar in i en bostadsrätt i Kungsängen innebär det att du blir en del av grannskapets bostadsrättsförening. Det är helt enkelt du och dina grannar som förvaltar huset ni bor i samt de gemensamma ytorna. Innan överlämning sker alltid en slutbesiktning som bekostas av oss på Bonava som säkerställer hög kvalitet. Vi finns med under hela resan på vägen mot ditt nya hem – att du kan känna dig trygg i ditt köp är viktigt för oss, och våra bostadsrätter i Upplands-Bro och på alla andra platser säljs alltid till ett fast pris.

Du och dina grannar i bostadsrättsföreningen är de första som bor i föreningen, så ni har möjligheten att forma grannskapet ihop. Det är ni som är med och formar ert gemensamma grannskap och hur ni vill att allt ska fungera där. När vi bygger bostadsrätter är vi med och stöttar föreningen under ungefär ett års tid. Det gör vi för att ni ska få det stöd som ni behöver under den allra första tiden med allt det nya som det innebär att starta upp en ny bostadsrättsförening. För oss är det viktigt att ni får den hjälp ni behöver.