Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Till Salu

Kreatören i Ursvik

2 planerade visningar
Uteplats

2 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från maj 2019

Gemensamt hobbyrum och naturen runt knuten

Här bor du i ett familjevänligt område med aktiviteter för både stora och små på nära håll. Njut av öppna planlösningar och väl tilltagna balkonger.

Nu fylls kullen vid Ursvik med nytt liv. Första spadtaget är taget och processen är i full gång. Här bygger vi hem i varierande storlekar, så du kan välja antal rum utifrån dina behov. Mellan huskropparna finns en gemensam uteplats för gårdsfester. I hobbyrummet, som samsas med tvättstugan, finns ett långbord med gott om plats för hobbyprojekt av alla slag. I Kreatören bor du nära naturen och lever ett aktivt liv i jogging- eller skidspåret. I den närbelägna lekparken kan barnen leka och träffa kompisar från grannskapet. Här bor du i ett Svanenmärkt hem där miljön står i fokus.

Styr ditt smarta hem via din smartphone

Alla lägenheter i Kreatören är utrustade med smarta hem-funktioner som gör ditt liv lättare. Via din smartphone styr du belysningen och temperaturen. Är du bortrest kan du tända, släcka och dimra lampor eller justera värmen. Med smarta hem-funktionen kan du även följa din förbrukning av el- och varmvatten i realtid.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenheter
Antal rum
1 - 4
Antal bostäder
66 st
Pris
1 995 000 - 4 495 000 kr
Storlek
42 - 100 m²
Våningar
5 st

Kontakt

Läs mer

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Få löpande information Helt kostnadsfritt

Vi kan komma att skicka bland annat marknadsföring/information och kundundersökningar till dig via e-post och sms eller kontakta dig per telefon. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet

Kreatören i Ursvik

Njut av härliga sommarkvällar på grannskapets innergård. Här finns plats för mysiga middagar med grannar och vänner. I det gemensamma hobbyrum finns rum för kreativitet. Klicka för att se filmen.

Kreatören i Ursvik

Njut av härliga sommarkvällar på grannskapets innergård. Här finns plats för mysiga middagar med grannar och vänner. I det gemensamma hobbyrum finns rum för kreativitet. Klicka för att se filmen.