Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

51201, 4 Rum, 91 m²

1 planerad visning

Naturskön fyra nära lekplatser och friluftsområden

Här lever familjen nära sommarens pickpickplatser och vinters shoppingturer. Du har en härlig balkong i söderläge som blickar ut över skogspartier och grannhus.

När du först kliver in i ditt nya hem möts du av en rymlig hall med gott om förvaring. Längre in har du rymligt vardagsrum med trivsamt ljusinsläpp från fönster och balkongdörr. På balkongen ryms hela familjen för lugna söndagar i solen. I ständigt växande Ursvik finner du vacker natur och familjevänliga aktiviteter bakom varje hörn.

Kök och vardagsrum

Ditt rymliga kök har ett härligt fönster vid vilket du kan ställa det stora matbordet. De rymliga arbetsbänkarna från Marbodal bjuder på goda utrymmen när vännerna behöver hjälpa till med matlagningen. Dina vitvaror kommer från Electrolux och är energismarta och stilrena. Ditt stora vardagsrum funkar utmärkt för hörnsoffan och har fönster i två väderstreck samt utgång till balkongen.

Balkong

Din balkong på 13 kvadratmeter är avlång och löper längsmed hela kortsidan i ditt nya hem. Du skapar enkelt en trivsam middagsyta för sommarmiddagen, eller avskildhet när du vill njuta av solen själv. Söderläget ger sol större delen av dagen.

Sovrum 1

I det största sovrummet slipper du kompromissa om garderobsutrymme med den spatiösa skjutdörrsgarderoben. På 14 kvadratmeter får du plats med dubbelsäng och en mindre arbetshörna.

Sovrum 2 och 3

Du finner dina andra sovrum vid hallen. Rummens fönster vetter mot kvartershus och gröna promenadstråk. Det minsta rummet har en snygg garderob och har åtta kvadratmeter för sängen och skrivbordet. Det något större sovrummet är på tio kvadratmeter och kan bli den nya barnkammaren.

Badrum och gästtoalett

När du vill ta ett bad i det härliga badrummet med tvättmaskin förhindras köbildningen av extratoaletten. Båda rummen har helkaklade väggar och snyggt klinkergolv, i det större badrummet har du en smakfull och praktisk bänkskiva för tvätthanteringen.

Hall

Den rymliga hallen är på 12 kvadratmeter och har bra ytor för byrålådor och hyllor där du kan förvara ytterkläderna. Här finns dessutom en garderob och ett städskåp.

Hemfakta

Bostad
51201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
12 av 6
Antal rum
4
Storlek
91 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet