Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21104, 3 Rum, 80 m²

1 planerad visning

Härlig balkong i citynära Ursvik

Välkommen hem till en ljus gaveltrea med balkong i söderläge. Inflyttningsklart redan i november 2019. Bo med sociala och öppna ytor i kök och vardagsrum, rymliga sovrum och bra förvaring.

I det cykelvänliga kvarteret är det lätt att ta sig till närservice och naturupplevelser. Under lugna dagar finns öppet vardagsrum för myssoffa och favoritfåtöljen. När det är dags för middag avnjutas den bäst på den soliga balkongen. Ditt nya hem har massor av smarta lösningar för miljö och vardag.

Vardagsrum och kök

I vardagsrum och kök har ni stora fönster som vetter mot det lummiga grannskapet. Det miljövänliga köket har goda arbetsytor för hackandet och härlig rundgång till det öppna vardagsrummet. Överbliven mat från middagen förvarar du i fullhöjdskylen.

Balkong

Din nya balkong är ljus och modern i stilren betongdesign. Du får mycket sol från det härliga söderläget och under sen middagar kan du lysa upp uterummet med ljusslinga eller lyktor. Plats för sex sittande gäster.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen har bra förvaringsmöjligheter för stressiga vardagar. I det större finns en hel garderobsvägg med skjutdörrar och i det mindre finns två garderober. Båda rummen har plats för säng och nattygsbordet, det mindre sovrummet gör du enkelt som till hemmakontor.

Badrum med tvättmaskin

Din klimatsmarta tvättmaskin och torktumlare har en praktisk bänkskiva när du ska vika kläderna. Detta trivsamma helkaklade badrum har mysigt badkar för vinterkvällarna och lättstädat klinkergolv.

Hall

I den praktiska kvadratiska hallen på tio kvadratmeter finns bra utrymmen för hyllor och skoställ. Här har du städskåp för vårstädningen och ytterligare en garderob för prylsamlaren.

Hemfakta

Bostad
21104
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
11 av 6
Antal rum
3
Storlek
80 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet