Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Aronia
Klart att flytta in

Aronia i Sätra

Nära natur och T-bana

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
1 695 000 -
2 395 000 kr
Antal rum:
1 - 2
Storlek:
34 - 50 m²
Inflytt från:
Inflyttningsklar
Visa hemmen

Nu lägre priser

Ettan för dig som vill ha mer

Växthus med grillplats och stor balkong mot gården. I grannskapet Aronia får du mer än bara ett hem. Nu har vi dessutom sänkt priset så kika in i bostadsväljaren och boka en visning med Mathias.

Så här går det till att söka bostadslån

Guide om bolån

Visningar

Välkommen på visning

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Mathias som är mäklare för grannskapet så hjälper han dig.

Beskrivning

Nära natur och T-bana

Nu kan du flytta in direkt i grannskapet Aronia. Här delar grannarna på ett gemensamt växthus och en grill på gården. Du kan promenera i Sätraskogens naturreservat eller ta dig till söder och city på 20 minuter.

Grannskapets gård får härlig växtlighet och grönska och påminner lite om en villaträdgård. Här finns fina gårdsrum med mysiga sittplatser som ramas in av häckar, blomstrande rabatter och buskar. Både gräs- och grusytor bjuder in till ett parti krocket eller lek för de yngsta. Det gröna växthuset blir ett socialt nav på gården. Här kan du med gröna fingrar pyssla om odlingen, bjuda in till fest eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor.

Hållbart boende

I Aronia bor du i ett Svanenmärkt grannskap. Det värnar om både miljön och plånboken. Alla hem har energismarta lösningar som bra isolering, högkvalitativa vitvaror och effektiv värmeåtervinning. Dessutom ger Svanenmärkningen dig möjlighet att förhandla om grönt bolån med rabatt på boräntan.

På gården finns ett växthus där du kan prova att odla

Här finns även en gemensam grill för dig att använda

Härliga promenader eller springturer i Sätraskogens naturreservat

Mälarnära med Sätra strandbad på gångavstång

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY