Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Lägenhet Kungsholmen

Bo i lägenhet på Kungsholmen

Letar du efter lägenhet på Kungsholmen i Stockholm? Denna fantastiska oas mitt i huvudstaden är en populär stadsdel att bosätta sig i, inte minst på grund av den lugna atmosfären trots närheten till Stockholm city. Bonava erbjuder nyproducerade lägenheter på Kungsholmen där du kan bo tryggt, med närhet till allt du önskar i Stockholm.

Naturnära känsla mitt i city

Anledningarna till att flytta till en lägenhet på Kungsholmen är många. Närhet till vatten och natur är en av dem. Stadsplaneringen för Kungsholmen utformades redan på 1800-talet, och även om det sedan dess har det skett mycket i området har Kungsholmen fortfarande kvar den gamla känslan. Kungsholmen är en oas inte långt från Stockholms absoluta centrum som trots sitt centrala läge erbjuder närhet till vattnet vid Kungsholmsstrand och har en mysig och naturnära känsla.

Kungsholmen erbjuder en hel del mysiga restauranger, caféer och härliga promenadstråk. Promenerar du längs Norr Mälarstrand har du fantastisk vy över Södermalm och Riddarfjärdens båtliv. En lägenhet på Kungsholmen erbjuder ett drömlikt bostadsläge. Hos oss hittar du nybyggda lägenheter på Kungsholmen i en rad olika utföranden och storlekar.

Ny lägenhet på Kungsholmen med lång historia

På Bonava har vi över 80 års erfarenhet av att skapa nyproducerade hem. Tidigare har vi varit en del av NCC, men står sedan 2016 på egna ben. Vår vision är enkel: att skapa hem och levande platser där människor bor och vistas. I våra nyproducerade lägenheter på Kungsholmen får du ett tidlöst boende skapat i material av hög kvalitet, med omsorg om miljö och hållbarhet. Vi är noggranna med design och arkitektur, men vi vet också att det inte är fasader, material och smart planerade kvadratmeter som ger den där härliga hemmakänslan. Det är människorna runt omkring, gemenskapen, grannskapet och allt det där andra som gör att en plats blir ett hem. Därför ser vi alltid till att inkludera gemensamma utrymmen och miljöer i våra grannskap. Det kan vara terrasser, växthus, lekplatser och andra miljöer som förstorar och öppnar upp hemmet och gör det enkelt allt trivas.

Hållbarhet och valfrihet med ny lägenhet

När du köper en ny lägenhet från oss på Bonava kan du känna dig trygg med att du bor i ett hållbart hem. För oss är det en självklarhet att se till den miljömässiga hållbarheten genom hela processen, från skiss till färdigt hus. Det påverkar våra processer, materialval och konstruktioner. Resultatet blir ett miljöklokt hem där du kan leva med en sund inomhusmiljö och med låg energiåtgång. Hållbarhet handlar också om att skapa hem där du ska kunna trivas under en lång tid, och för att du ska kunna göra det har du även möjlighet att själv välja delar av din inredning i din nya lägenhet på Kungsholmen. Våra inredningskoordinatorer har gjort grovjobbet och tagit fram våra grundstilar, och bland dem kan du sedan välja och vraka för att få det så som du vill ha det. Inredningskoordinatorerna finns såklart med och guidar dig genom alla dina val.

Trygghet när du köper din lägenhet

Att köpa en ny lägenhet som ska bli ditt nästa hem är ett stort beslut och det är inte ovanligt att det känns nervöst och läskigt. Vi på Bonava vill finnas med under hela processen och hjälpa dig på vägen mot ditt nya hem. Köper du en lägenhet av oss erbjuder vi alltid ett tryggt köp, läs mer. Det blir en trygghet för dig som skyddar om livet inte blir riktigt som du tänkt dig. När du köper en ny lägenhet av oss gör du även alltid det till ett fast pris, viket även det blir en trygghet då du slipper stressande och svårtolkade budgivningar.

Våra lägenheter på Kungsholmen

På västra Kungsholmen växer ett nytt grannskap fram invid slottsparken. Här kan du bo i en sprillans ny lägenhet på Kungsholmen nära svalkande bad och härligt parkhäng med det urbana stadslivet precis intill. Hemmen i Kristinebergs Slottspark sträcker sig upp runt en gemensam innergård som blir en egen lummig utomhusplats att umgås på. Alla lägenheterna är smart planerade och har en egen balkong eller uteplats, och du kan själv välja mellan den mer urbana delen av grannskapet eller den mer avsilad och exklusiva. Här finns det möjlighet för många att hitta hem oavsett livsfas och preferenser. Vår ambition är att skapa ett levande och växande grannskap där du ska kunna känna dig hemma både inomhus och utomhus. 

Vill du kika på alla våra lägenheter i Stockholmsområdet hittar du dem under Lägenhet Stockholm. Är du inte helt hundra på att det är en lägenhet du ska ha, utan vill se våra fristående hus och radhus också är det bara att du kikar in på Nyproduktion Stockholm i stället.