Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Parkhuset i Kristinebergs Slottspark

Parkhuset är vänt mot frodiga Kristinebergs slottspark. De flesta hem har två balkonger som släpper in ljus och ger en underbar utsikt över grönskan. De stilrena materialvalen är inspirerade av naturen och de hållbara lösningarna gör det till ett hem för hela livet.

Du väljer mellan lägenheter med ett till fyra rum, alla med uteplats, balkong eller terrass mot den grönskande parken. Det finns även fyra lyxiga etagevåningar med två ingångar. Du har energisnåla vitvaror och miljösmarta materialval.

Hållbara materialval inspirerade av naturen

Materialvalen har varit centrala i utformningen av Parkhusets exklusiva inredning. Med naturen som inspiration ser du genomgående naturnära material som trä, kvartskomposit och läder, med mjuk gråskala på ytorna. Alla material är hållbara och uppfyller Svanens höga krav. Att Svanenmärka Parkhuset var ett självklart val, men bortsett från miljömärkningen har vi också sett till att ditt nya kvarter har allt som behövs för en miljövänligare vardag. I huset hittar du flera miljörum för sopsortering och på innergården finns sopkasuner. Elbilen kan du ladda i garaget. 

Inflyttningsklara hem från mars 2020

Är du intresserad av en lägenhet i Parkhuset? Hemmen i parkhuset är inflyttningsklara från mars respektive april 2020. Nu har dessutom alla lediga lägenheter blivit uppdaterade med nya priser.

Gör din intresseanmälan.

Grönska och träning runt hörnet

När du går ut finner du underbara vattenmiljöer och platser för umgänge. Vid Boulebar i Rålambshovsparken kan du njuta av ett parti boule med nära och kära. För barnfamiljen finns Uggleparken, där äventyrliga barn kan klättra runt i spännande lekställningar medan något tröttare föräldrar återhämtar sig i skuggan. Efter en svettig runda runt Kungsholmen kan du avsluta med ett pass vid Kungsholms Strandstigs Utegym. Eller med ett bad. De solvarma klipporna vid Kristineberg har nämligen sommarens bästa badplatser. Om du vill uppleva Kungsholmen vattnet finns kajakuthyrning i närheten.

Lokal service

I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en spännande foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld turnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarmiddagen. Kristinebergs tunnelbana ligger tvärs över vägen och knutpunkten Fridhemsplan, med tunnelbana, butiker och mataffärer, ligger 15 minuter bort.

Gör din intresseanmälan idag

I Parkhuset njuter du av det bästa från två världar. Parker och vattenmiljöer ger badklippor, picknickplatser och havsdoftande strandpromenader till löprundan. Samtidigt är det aldrig långt till kaffepausen eller middagen mitt i stadspulsen. För att få löpande information om Parkhuset behöver du anmäla intresse för grannskapet. Läs mer och skicka in intresseanmälan här. 

Smått och gott om Parkhuset