Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Kvarteret i Kristinebergs Slottspark

En ledig sommardag börjar med en bok under Slottsparkens fruktträd, och avslutas bäst med ett dopp vid Kristinebergs klippbad. Livligare kvällar bjuder omgivningen på allt som krävs för en mysig stund med nära och kära.

När du bor i Kvarteret har du nära till allt som Kungsholmen har att erbjuda samtidigt som du har ditt eget lugn i lummiga Kristineberg. Här är naturen ständigt närvarande. När våren gör sitt intåg njuter du av Slottsparkens blommande fruktträd utanför dörren. Kyligare årstider kan du bjuda in grannarna på spelkväll i gårdshuset på innergården.

Närliggande lokaler skapar liv och rörelse

På sommaren är Golfbaren på perfekt söndagsavstånd. Här kan du utmana vännerna på minigolfturnering eller ta en prisvärd lunch med familjen. När det är dags för mat och dryck med jobbet är Solstugan på Fredhälls klippor det självklara målet. I ditt nya bostadshus planeras också flera lokaler som kommer att hyras ut till både sociala och praktiska verksamheter. Ambitionen är att erbjuda allt från vin- och delibar till kemtvätt.

Är du intresserad av en lägenhet i Kvarteret? 

Klicka här för att göra din intresseanmälan

Odling och sällskap på innergården

Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du göra det med eller utan sällskap. Ta en kaffe med grannarna på terrassen till gårdshuset eller påta i jorden. Det finns flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergolan på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok. 

Med egen utedel och rymliga sällskapsytor

Det ska vara lika enkelt att umgås med grannarna på innergården som att finna lugnet på uteplatsen. Oavsett om du bor i rofylld ensamhet i en etta eller i ett livligt spädbarnskaos i en fyra så får du öppen planlösning med gott om sociala ytor och moderna och miljövänliga lösningar i kök och badrum. 

Du väljer mellan lägenheter med ett till fyra rum, alla med uteplats, balkong, eller terrass - för dig som vill ha en storslagen utsikt till morgonkaffet. Nästan alla treor och fyror är genomgående med fönster i två väderstreck. Du har energisnåla vitvaror och miljösmarta lösningar i huset. 

Gör din intresseanmälan idag 

När du bor i Kvarteret får du det bästa av två världar. Du lever nära den rogivande naturen samtidigt som sällskapet sällan är långt borta. Här finns det alltid någonting att hitta på. Läs mer och skicka in intresseanmälan här.

Smått och gott om Kvarteret