Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till Salu

Kristinebergs Slottspark

1 planerad visning
Välkommen hem till Kristinebergs Slottspark

1 planerad visning

Läs mer

Inflyttning: preliminärt från hösten 2019

Klippbad och parker innanför tullarna

I Kristineberg bor du mitt i storstadspulsen samtidigt som du kan dra dig tillbaka till din lugna oas. Här är byggandet i full gång och ett nytt kvarter börjar ta form på västra Kungsholmen.

Här kan ta del av allt det attraktiva och urbana som Kungsholmen har att erbjuda såsom shopping, caféer och ett vibrerande krogliv. Samtidigt lever du i natursköna Kristineberg, med gångavstånd till picknickplatser, badklippor och löpstråk. Det är lika enkelt att njuta av en lugn stund under fruktträdet i slottsparken eller ett bad vid klipporna i Fredhäll som det är av en social kväll tillsammans med nära och kära. Vill du hålla dig i närområdet men ändå vara social så kan du duka upp till sommarkalas på altanen utanför det gemensamma gårdshuset på innergården eller ta ett glas i vinbaren på hörnet.

Exklusivt och avskilt eller socialt och urbant – vad föredrar du?

Kristinebergs slottspark är ett grannskap med två olika typer av boenden. I sociala Kvarteret har du massor av sällskapliga ytor såsom gårdshus och pergola. Boendet är urbant och livligt och passar perfekt för dig som gillar liv och rörelse. Parkhuset står vänt mot den lummiga slottsparken vilket ger lägenheterna lite mer avskildhet. Här har fokus lagts på inredningen. Materialvalen är exklusiva och stilrena med naturmaterial som vitlaserad ek, läder, kvartskomposit och naturfärger. Anmäl ditt intresse längre ner på hemsidan så missar du ingen information om grannskapet.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenheter
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
182
Antal rum
1 - 4
Storlek
33 - 117 m²
Pris
2 950 000 - 10 850 000 kr

Kontakt

Mathias  Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

+46704127538

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan